Hyvää päivää meille

Lilou's Crush

Ystäväni Sanna tuumi aamulla facebookissa niin samansuuntaisesti kuin minäkin, että lainaan häntä hiukkasen mukaellen. 

"En saanut kukkia, mutta minulla on äänioikeus, omat rahat, mahdollisuus opiskella ja käydä töissä. Päätösvalta omasta kehostani, lapsistani sekä aika monta muuta asiaa erinomaisen hyvin". 

Siis tässä kukkakimppu teille kaikille, kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi. Vielä on paljon tehtävää, mutta paljon on myös jo saatu aikaan. On hyvä hetkeksi pysähtyä ja iloita olemassaolevasta, joka ei täällä Suomessa ole mitenkään vähän, ja saada uutta pontta jatkaa. Ollaan useimmat täällä monessa mielessä onnentyttöjä, ja sen myötä soisin tulevan myös vastuun ja halun auttaa muita, omien kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan.

 

PS. Meidän naistenpäivän viettomme oli poikkeuksellisen juhlava, sillä vietimme sitä merkittävän pienen naisen nelivuotissynttäreillä tois pual kaupunkki. Nyt ollaankin kaikki ilakoinnista ihan veto veks, ja naistenpäivän päiväunet voisi olla seuraavana vuorossa.

 

 

 

Kommentit

Sanna Inkeri
Inkerin vikaa

Juurikin näin, kiitos Hertta! Hyvää naistenpäivää toivon teidän triolle ja kaikille maailman naisille. Olemme kaikki kukkamme ansainneet (itsekin sain kaupungilla eduskuntavaaliehdokkaalta ruusun!).

Hertta
Lilou's Crush

Oot ruusus ansainnut :) Jännää alkavaa viikkoa sinne, olkoon se yhtä mainio kuin mennyt!

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Aamen. Hyvää naistenpäivän iltaa :)

www.peaceandstyle.fi

Hertta
Lilou's Crush

Samaa sinulle, ja kauniita unosia :)

Simple year

Hei!

 

Kiitos tästä blogista. Lukiessa tulee aina hyvä mieli. Tänään juuri mietin, että sain deodorantista allergisen reaktion ja sopivasti olit kirjoittanut aiheesta ja sain vinkkejä kivoista merkeistä. Lisäksi naureskelin Air max-kommentillesi (siitä että näyttävät isoilta), koska mietin samaa asiaa omien popojeni kohdalla muutama päivä sitten.Tämä on myös niitä harvoja blogeja, jotka saavat äitiyden kuulostamaan jotenkin astetta hauskemmalta ja helpommalta ja oman pelkoni siitä ehkä joskus vielä tulevasta vauva-arjesta häviämään. On kiva huomata, että jossain on vielä jotenkin sellaista "perusarkea" hyvillä mielin kuvaava blogi, ilman itsetuntokriisejä ja huomiohakuisuutta. Kaunis kiitos.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.