Ihan mehuissaan eli suosittele mehuprässi!

Lilou's Crush

Yhtenä yönä tässä männäviikolla silittelin kirppisvermeitä ja pitkästä aikaa katselin Netflixiä. "Sick, fat and nearly dead" pääsi ruudulle, nuo ruokadokkarit ovat siellä hyvin edustettuna noin määrällisesti.

Vaikka itse dokumentti ei sinällään mitään valtavaa ahaa-elämystä aiheuttanut, vallan hyvin taitaa suurin osa kansasta täälläpäin ymmärtää, että epäterveellinen ruokavalio on yhteydessä erinäisiin sairauksiin, se taas kerran herätteli siihen, että vitsi miten on hankalaa saada se "puoli kiloa päivässä" (muista sävel!) kasviksia!

Meillä molemmilla sukurasitteena kulkee leegio sydän-ja versisuonitauteja, joiden ensimerkeiltäkin vielä olemme välttyneet. Toivomme toki välttyvämme jatkossakin, ja koetamme parhaamme asian suhteen: syömme pääasiassa mahdollisimman terveellistä, simppeliä kotiruokaa. Mutta emme kaihda herkkuja, ja etenkin kasvispuolta pitäisi entisestään petrata, eli siihen voisi nyt ensimmäisenä tarttua.

Mies innostui nyt noista vihermehuista ynnä muista todella paljon, ja olemme huomanneet, että ensi innostus on paras hetki toimia, jotta saadaan uudet rutiinit käyttöön Olemme pohtineet mehuprässin hankintaa joskus aikaisemmin, mutta sitten tuli smoothiekausi, ja voi pojat, että niitä onkin syöty, ja syödään edelleen. Aikanaan samanmoisesta päätöksestä lähti "jokapäiväinen salaatti" jota ollaan noudatettu jo monet vuodet, sekin oli iso askel miehelle, joka ennen seuccaustamme eli pääasiassa työpaikan karjalanpiirakoilla... Nyt olisi ajatuksena ujuttaa päivärutiineihin "jokapäiväinen vihershotti" tai muu kasvismehu, herkullisia hedelmämehuja tietenkään unohtamatta. Sitäpaitsi Jungle Juice Bar on saanut jo aivan liian paksun siivun kotihoidontuestani!

Eli illan kysymys: suosittele mehuprässi! Toiveissa erittäin helppo puhdistus ja nimenomaan prässi, ei linko. Kestävä, laadukas peli, jolla saa mahdollisimman hyvin hyödynnettyä vihannekset ja hedelmät, sellainen sen pitäisi myös olla.

 

Kommentit

Meillä on samanlaiset suunnitelmat ja selvitystyön jälkeen panasonic mj-l500 on lähdössä nyt viikonlopun aikana tilaukseen. Taitaa olla halvimmasta päästä noita prässejä, mutta oli saanut ihan hyviä arvioita. Hurom -merkkisiä prässejä on monessa paikassa suositeltu, mutta on vähän hintavampia. Katsotaan mennäänköhän pahastikin metsään tuon panasonicin kanssa... :)

Hertta
Lilou's Crush

No juuri tuonne alas kommentoinkin, että Huromhan se oli, mitä nimeä koitin muistella. Hintoja en olekaan ehtinyt vielä vertailemaan... Tutustun myös panasoniciin, toivottavasti toimii hyvin teillä :)

suhmura (Ei varmistettu)

Katsoin saman dokkarin viime talvena, samoin kuin Super Juice Me -dokkarin, joka oli näistä kahdesta mielestäni vielä vaikuttavampi. Jos et ole sitä nähnyt ja aihe kiinnostaa, niin tämän linkin kautta sen voi katsoa ilmaiseksi http://www.superjuiceme.com

Olen suunnitellut ostavani uuden mehustuslaitteen, kun nykyisen prässin puhdistaminen ja uudelleen kasaaminen on liian työlästä ja laite uhkaa jäädä käyttämättä sen vuoksi. En ole vielä saanut päätettyä, mikä laite olisi paras hankinta, mulla on hyvin samantyyppiset kriteerit laitteelle kuin teilläkin. Kannattaa ehkä käydä seuraamassa Facebookissa Juice Finland 2015 -ryhmän kirjoituksia aiheesta. Sieltä löytyy laitteisiin liittyvää keskustelua, juomareseptejä ja muuta aiheeseen liittyvää.
Kerrothan sitten, minkä laitteen päädyitte hankkimaan.

Hertta
Lilou's Crush

Hei suurkiitos, kiinnostaa ehdottomasti tuo dokkari! Ja kiitos myös linkeistä, tiedän siis mitä teen tänään myöhemmin :) palaamme mehuhommiin!

 

 

Annahoo (Ei varmistettu)

Meillä on Hurom slow juicer, en tiedä onko sille mitään tarkempaa mallinumeroa. Aivan loistava peli, mutta mun mielestä vähän rasittava pestä ja koota. Onneksi mies ja pian 2v. lapsi toimivat mehustusmestareina! :D

Hertta
Lilou's Crush

Hei tuo Hurom se oli, minkä nimeä koetin saada päähäni! Ja vitsi, pahus jos on hankala putsata, kun juuri se on ainoa ostoehto (toki siis muutoin hyvälle mallille) miehelle! Sulla on hyvin hommat, kun olet saanut palvelusväen hoitamaan "likaiset työt" :)

Annahoo (Ei varmistettu)

En kyllä osaa verrata muihin malleihin puhdistuksen osalta, siis nehän voi olla yhtä hankalia tai vielä pahempia! Mä kyllä inhoan kaikkea käsitiskiä, eli olen vähän jäävi sanomaan mikä on oikeasti hankalaa ja mikä vaan ärsyttävää. Sinänsä tuo on kyllä todella laadukkaan oloinen laite ja ilmeisesti ei halvimmasta päästä.... Sinne koneeseen kannattaa lopuksi laittaa vettä pyörimään joksikin aikaa ja pestä kaikki osat aika lailla heti, ettei möhnä jämähdä. Ja onnekkaita täällä ollaan tuon palvelusväen suhteen, juu! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ihan sama täällä! Meillä tiskihommat on pääasiassa miehen (siis kotona ollessaan, ei tietenkään kun itse olen päivät), pyykit meikän, aina ja iänkaikkisesti. Olen ollut huomaavinani, että kaikki parhaiksi todetut ovat käsitiskattavia, hmpf...

sf (Ei varmistettu)

Kiinnostava aihe, meillä sama mietintä päällä. Itse katselin tällaista http://www.gigantti.fi/product/kodin-tuotteet/keittion-pienkoneet/SJ150A... Ihan järkevän oloinen, näköinen ja hintainenkin, mutta arviot vähän ristiriitaisia. Kerro mihin päädyitte! :)

Hertta
Lilou's Crush

Tuo on meilläkin aika vahvoilla, ihan koska Wilfan smoothiemasiinamme on ollut erihyvä -meidän ekassa yksilössä oli pieni vika, mutta siis viaton versio on super ja kestävä.

Juho (Ei varmistettu)

Mihin mehuprässiin lopulta päädyit? :)

Hertta
Lilou's Crush

Ostin kaverini liikkeestä Kuvingsin, hän asiantuntijana sitä vahvasti suositteli. Olen jossain vaiheessa kirjoittamassakin siitä. Tiivistettynä: erinomaisen hyvin toimii, tekee täydellistä mehua, ja on yks saatana puhdistaa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.