Ihmeellisen pukeutumisen syksy

Lilou's Crush

Olen koko syksyn jaksanut päivitellä näitä leutoja kelejä. Harvoinpa sitä lokakuun kieppeillä on hyvin tarjennut bleiseri päällä patsastella meren rannalla!

Yritin kerrankin väkertää jotakin muuta kuin perusponnaria, mutta niinhän hieno kiemuraviritelmäni aukesi samantien. Mutta sotkuisenakin se oli aika kiva, harmi, kun ei tullut otettua kuvaa, jossa se näkyisi selvemmin.

Asukuvan nappasi arvoisa assistenttini (aka aviomies) kun lounastettiin pienen seurakaisen kera Krunikan Qulmassa. Siinä on kyllä lounaspaikka, jota lämmöllä suosittelen niin sapuskan kuin palvelun puolesta -tosin semmoinen pikku vinkki, että rattaat eivät pääse ahtauden vuoksi sisään, mutta pienokainen on toki tervetullut ja syöttötuolitkin löytyy, meillä mini sikeili omassa kopassaan ja antoi aikuisten lounastaa rauhassa.

 
Yllä: jakku H&M Studio Collection (sample), paita Zoe Karssen, farkut Crocker (saatu), kengät Isabel Marant, kassi Prada

PS: Tuo Zoe Karssenin tekstipaita herätti kummasti huomiota edellisellä Nykin reissulla -itse kun en kiinnitä juurikaan tekstehin huomiota, mutta small talkin luvatussa maassa  "French kissing in the U.S.A" -teksti aikaansai sekä kaksi testiehdotusta että kysymyksiä, mistä paidan voisi ostaa.

 

 

Kommentit

Hihhii, voisin hommata ehkä tuon paidan ihan vain suukkojen toivossa mutta ei taida täällä jurojen Suomessa toimia :) Hyvältä näyttää, asu ja tukka.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.