Iittala X Issey Miyake

Lilou's Crush

 

Jos joskus on yhteistyö täydellisesti kohdallaan, niin Iittalan ja japanilaisen Issey Miyaken kimppamallistossa. Eleettömyyden mestarit saman suunnittelupöydän ääressä, lopputuloksena syntyi tietysti kotiin aikaa ja katsetta kestävää muotoilua.

Tykkään aivan valtavan paljon!

Kommentit

Laura T.
Missä olet Laura?

No nyt! Iskee todella lujaa. Olen etsinyt tarpeeksi kiinnostavia mutta eleettömiä lautasia jo iäisyyden.

Tässä. Kiitti vinkistä Herttasein!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Huhhuh! Upeita. Eleettömiä ja jotenkin herkkiä. Tykkään.

Eeru
Packing peanuts

Apua, nyt on kyllä niin nättejä kippoja ja kuppeja että! Vaikka kaapit on jo täynnä astioita, niin näistä kyllä olisi hienoa saada muutama klassinen lisä kokoelmiin.

Tasaraita

Tykkään! Tosin jostain vanhasta pitäisi kyllä luopua, jotta voisi taas hankkia uusia astioita. Kaappeihin ei mahdu, eikä ole kai järkeä säilöä sellaista määrää astioita kuin meillä. En vain osaa luopua, kun niin moni kuppi ja kippo kantaa mukanaan paljon tunnetta. On äidin minulle nuoruusvuosinani hankkimat Teemat. Asuin vielä kotona kun äiti alkoi kerätä astiasarjaa aikuistumistani varten. Jo edesmenneeltä mummoltani sain yhtenä kesänä ihanat kukkalasit. En tykännyt niistä silloin kauheasti, mutta nykyään ovat todella tärkeät, muistuttavat aina mummosta. Ihanat Iittalan Origot olivat pitkään toivelistalla ja eräänä jouluna rakas kummitäti osti ne minulle. Siitäkin varmaan kohta viisitoista vuotta aikaa. Marimekon siirtolapuutarhaa ja sukat makkaralla mukeja saatiin häälahjaksi.  Niin rakkaita vaikka eivät päivittäisessä käytössä aina olekaan. Tuskailen jatkuvasti astiakaappien kanssa, mutta en raaski laittaa astioita eteenpäin, koska lähes kaikki niistä on saatu lahjaksi rakkailta ihmisiltä.

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/

Tuotekuviin ihastuin, mutta livenä rakastuin <3. Yksi vaaleanpunainen kuppi jo kotiutuikin, mutta valkoinen houkuttaisi myös, samoin pari eri kokoista lautasta ja ja ja.... :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.