iKi oma iPad ja Elle US

Lilou's Crush

Luulenpa, että Nykin ostoksista paras ja pisimpään iloa tuottava on vitivalkoinen ja ikioma iPad2:seni. Meidän perheessä oli jo yksi laite, mutta mokoma oli aina miehen tai lapsen (tai appiukon, joka myös hurmaantui, ja osti omansa!) käsissä, joten vähän tuumittuani hankin sitten ikioman.

Ja on se vaan näppärä; loppulomalla en nimittäin edes koskenut läppäriin, kaikki touhut hoitui tuolla -bloggaamista lukuunottamatta, on se harmi, kun Lilymme ei vielä tue tätä systeemiä. Toivottavasti pian :) Lentokin sujuin sutjakkaasti mm. jenkkielleä lueskellen; tilasin lehden viidellätoista dollarilla vuodeksi.

Ei paha hinta minusta. Padi-Ellen käytettävyys oli aika hyvä, tosin etenkin kollaasikuvissa pienimpiä tekstejä oli toisinaan vaikea lukea, zoomatessa menivät suhruksi. Arvosana 8 1/2 siis :)

Kuvat: appstore.

Kommentit

Elkku (Ei varmistettu)

Moi! Meidän perheen läppäri meni rikki kuukausi sitten ja hyvin on pärjätty iPadilla (ja kännykällä). Kirjoitushommiin kaipaisin vielä kunnon tekstinkäsittelyohjelmaa jos sivukaupalla pitää tekstiä tuottaa. Lehtiä en ole tähän tilannut -kysyisinkin että mistä sait tilattua tuollaiseen hintaan Ellen? Voisin kuvitella aloittavani lehtien tilauskokeilun myös siitä. Terveisin Elina

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, minkä hintainen tuo oli Jenkeistä ostettuna? Itse olen miettinyt kyseisen vekottimen hankkimista, mutta alkuvuodesta olen lähdössä Jenkkeihin, joten kannattaako odottaa sinne asti sen hankkimista? Ps. Olen pahasti koukussa blogiisi, you go girl!!:)

Hertta
Lilou's Crush

Elkku, ihan appstoresta latasin -siis sieltä mistä muutkin ohjelmat, pelit ja vermeet :) Toivottavasti löytyy vielä samaan hintaan! Rohkenin tilata heti vuodeksi, kun kokemusta oli ennaltaan, mutta voi toki hankkia myös numero kerrallaan :)

 

Vierailija, en muista ihan tarkkaa hintaa, mutta tuli kyllä ihan selkeästi edullisemmaksi (ainakin n. 100€ tms) eli jos maltat odottaa, niin kannattaa sieltä napata. Jos menet apple storeen ja valitset maaksi US, niin sieltä pitäisi näkyä kaikki dollarihinnat, ja Nykissä päälle tulee vielä vero, jonka näet kun klikkaat ostoskoriin ja merkkaat postinumerosi (käytä vaikka 10025) :) IHANAA MATKAA!

Marian (Ei varmistettu)

Hei! Uutena iPad-käyttäjänä kiinnostaisi kovin mitä appseja käytät ja mistä olet tykännyt (esim. muita iPad-lehtiä - itse en ole Ellen fanittaja vaikka muotilehtiä ahminkin). Kiitos ihanasta blogista, yksi lemmppareistani!

Hertta
Lilou's Crush

Marian, minäpä omistan sulle lähitulevaisuudessa postauksen aiheesta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.