Ilmapallon kevyt päivä

Lilou's Crush

Isänpäivä meni muikeissa merkeissä kahden erityisen tärkeän isän kanssa tällä kertaa: mieheni ja paappani, eli tyttäreni isoisoisän.

Päivä täytettii kaikella kivalla: jättibrunssilla, yllätyspaketeilla ja toivotuilla sellaisilla, askartelulla, piilosleikeillä ja pitkällä satuhetkellä.

 

PS. Kuvissa lopputulos visiosta, jota tyttöni heti aamusta alkoi vimmalla toteuttaa herättäen minut etsimään jemmaamaansa wc-rullan hylsyä. Isi sai puuttua tekoseen vain piirtämällä itsensä, tyttö ikuisti meidät perheen naiset, minä tuossa vakiokotinutturassa myhäilen, huomaattekos (häntä ei kuvassa näy, hän on korin pohjalla, koska on pieni). Mukana korissa roikkuu ulkopuolella appiukko, jolla jostain syystä on yksi suuri silmä keskellä vatsaa. Tarina ei kerro, miksi näin, miksi ukki ei päässyt sisään koriin, vai onko varomattomasti toljaillut itsensä tuohon onnettomaan jamaan. 

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Vau, hieno taideteos! :) Lasten tekemissä jutuissa on kyllä niin paljon sellaista, mitä aikuinen ei välttämättä heti tajua. Päiväkodeissa aikoinaan työskennellessäni mulla olikin tapana keskustella lasten kanssa heidän töistään, ja aika uskomattomia tarinoita niistä syntyi. Voi mielikuvitusta! :)

Hertta
Lilou's Crush

Voin vain kuvitella sen leijuvan luovuuden määrän päiväkodissa -ja ne kaikki tarinat taustalla, on nimittäin joskus todella huvittava kuunnella tätien tulkintoja oman tytön kertomuksista :D

Ahhahahah :) Ihana! Tuli hyvä mieli. Tosin toivon että ukin ei tarvitse koko matkaa roikkua korin ulkopuolella...

Hertta
Lilou's Crush

Pitää varmaankin soittaa, että lieneekö appi jo selvinnyt tästä koettelemuksesta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana! Tiedätkö muuten Hertta Isabel Marantista, että tuleeko se Helsingissä vain Kämppiin myyntiin? Ja ovet aukeavat ymmärtääkseni klo 8, ymmärsinköhän mainoksen oikein?

Pee

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä, justiinsa näin! Kämppiin klo 8, nettiin klo 11 :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.