Iltapuhde huutiksesta

Lilou's Crush

Iltapuhteesta 3% koostuu jalkojen ruuvaamisesta ja penkin putsaamisesta, ja 97% tulevan sijaintipaikan tyhjentämisestä pariltakymmeneltä neliöltä lattialautaa, ja lautojen loppusijoituspaikan systeemien ripottelusta ympäriämpäri kotia.

Artekin klassikko, ritiläpenkki 153A, eli se pidempi malli, on ollut mielessä pitkään. Kytistelin Huutista siistin ja sopuhintaisen yksilön toivossa, ja nyt se sitten löytyi.

Tykätään tämmöisistä aikaa kja eloa kestävistä kalusteista. Pienet klommot ei haittaa. Skarpin mustavalkoinen koti jäi keskustan kivitaloon, täällä vehreyden keskellä mukaan on tullut puuta, tarkemmin juuri koivua, ja vähän muitakin värejä.

Kommentit

Hampaat irvessä

tulee ihan lapsuus mieleen, kotona on ollut tuollainen niin kauan kuin muistan <3

Hertta
Lilou's Crush

Nna, minullekin tulee muistumia lapsuudesta, vaikka meillä ei kotona tällaista ollutkaan -monessa muussa tulikin sitten vastaan. Ja tämä yksilökin on jo ihan aikaihmisen ikäinen, eli voisi vaikka olla kotoa :)

tennarityttö (Ei varmistettu)

Hei!

Pakko tulla tänne kertomaan.. Kävin äitini kanssa tänään puutarhaliikkeessä. Ensimmäinen asia jonka siellä bongasin oli helmililjat, toinen olikin aivan käsittämättömän suloiset siniset tennarit! Tosi hienot! En uskaltanut tulla moikkaamaan, kun olitte porukalla liikkeellä. Muuten kyllä olisin, ehkä.

p.s. Äitini ihasteli teidän kivoja takkeja - tämä siis ennen kuin päästiin ulos ja kerroin kenet olinkaan nähnyt :D

Hyvää kevään (ja lämpimien ilmojen!) odotusta! :)

Hertta
Lilou's Crush

No heippa tennarityttö! Voi oisit vaan tullut, ei sitä usein satu, että joku meikäläisen bongaa :) ne popot muuten on ihan Adidaksen juoksulenkkarit, jotka ostin tuosta lähiprismasta poistoalesta, just väriin ihastuneena itsekin :) ja hei, oltiin tass miehen kanssa aika samis uniformuissa, usein sattuu, että värit menee ihan samoin vaatteissa, kuten nyt noi parkatakit, hih.

Minä oon ihan tumpelo noissa puutarhahommissa, opettelen kovas vauhtia. Ja nyt menenkin googlaamaan helmililjan :) suloista sunnuntaita sinulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.