Inhimalisten Paluu Tokioon

Lilou's Crush

Reilu vuosi sitten reissasimme Tokiossa. Matkan upeus on jotenkin valjennut pikkuhiljaa vuoden saatossa. -Oli aivan mahtavaa olla paikan päällä ja  nautimme joka sekunnista, mutta ilmeisesti Tokion käsittämätön koko ja monipuolisuus on sellainen juttu, etteivät ainakaan omat aivoni pystyneet sitä edes käsittelemään kerralla!

Koin aivan huikean "flashbackin" äsken, kun aloimme katsoa Studio Ghilblin Kätkijöitä. Huusimme koko perhe yhteen ääneen "me ollaan oltu tuolla!" kun heti elokuvan alussa autoiltiin Studio Ghiblin seuduilla Koganeissa -olimme nimittäin kävelleen ihan samannäköisiä katuja ja samaa joenviertä pitkin pari kilometriä edempänä matkallamme asemalta Ghibli-Museoon Mitakassa, miltä matkalta nämä kuvat on napattu.


Kunhan ensin reissataan uudella perhekokoonpanolla ensin Lahteen, Haapamäelle ja New Yorkiin, Tokioon on joskus vielä päästävä. Uskon, että toisella reissulla kaupungista saisi vielä enemmän irti.

PS. Täällä muutamia Tokio-aiheisia postauksiani:

Totoron jäljillä Ghibli-museossa

Päivä Odaiban keinosaarella

Harajukun hulinoissa

Shinjuku

Hello Kittyn Valtakunnassa -Sanrio Puroland

-Ja kas, tajusin, että minulta on jäänyt täysin kirjoittamatta visiitistä Tokion Disneylandiin, joka oli aivan käsittämättömän hieno paikka! 

 

Kommentit

blue waffles (Ei varmistettu) https://bluewafflesdisease.co/

blue waffle

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.