Instagram

Lilou's Crush

Ajattelin vinkata, että Lilou's Crush on ollut jo jonkin aikaa myös Instagramissa. Tykkään palvelusta kovin, ja kuvaan sinne paljon kaikenmoista pientä kivaa ja inspiroivaa ja seuraan innoissani virtuaalikavereiden näpsyjä.

Jos haluat kurkata, löytyvät kuvaseni palvelusta nimellä lilouscrush.

 

PS. Jos instagram on vielä vieras, kyseessä on siis puhelimeen ladattava kuvien napsimis- ja jakopalvelu, jossa kuvia voi hienosäätää erilasin filtterein, tosi helposti. Kun applikaatio on käytössäsi, voit joko kuvata vain itseäsi varten, jakaa sen tiettyjen kavereiden kanssa tai pitää tilin vallan avonaisena, kuten lilouscrush-tilini on. Kuvia voi sitten jakaa FB:ssä, Twitterissä, Flickrissä, Tumblerissa ja Foursquaressa, tai kuvalinkin voi lähettää meilitse. Palvelu on ilmainen.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

oi, ihana uusi mulberry! itse miettinyt saman ostoa mutta mietityttää kumpi koko. mahdollisuus päästä mallailemaan vasta mahdollisella ostohetkellä. kumpi koko tuo sinun on?

Hertta
Lilou's Crush

Omani on se pienempi -tarvitsin kevyen ja helpon (siis ilman vetoketjuja, kirjailuita tms :) ja olin pohtinut lv:n peruskassia canvaksen huolettomuuden vuoksi. Kun kuitenkin lentokentältä tämä yksilö oli istettavissa puolella lv:n hinnasta, päädyin nahkalaukkuun :) pysyy tosi hyvin olalla, ja mukana tuleva pouch in todi kätsy. Ehkä musta olisi ollut itselleni parempi, mutta ei juuri silloin saatavilla. Tämäkin koko on muuten tilava, mutta se iso on jotenkin "säkkimäisempi" :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.