Invisible friend

Lilou's Crush

Eilen koin olevani osa jotain aivan uutta.

Lähetin viestin tuntemattomalle, hetken kuluttua hän vastasi. Pohdittiin tekstarikeskustelussa muun muassa yksinäisyyttä, koska aiemmin päivällä olin tullut surulliseksi luettuani eri ikäisten, eri elämänvaiheissa olevien yksinäisten ihmisten tarinoita. Oltaisiin kyllä voitu jutella ihan mistä vain, anonyymisti ja tuttavallisesti samaan aikaan.

Olit sitten yksinäinen, pohtivainen, iloinen, elämän suurten polkujen tienhaarassa, kuuntelijaa vailla tai haluat höpistä tai ihan vain utelias kuten minä, lähetäpä tekstari numeroon 045 73963166. Saat vastauksen.  Lue täältä tarkemmin.

Pilvi Takalan Invisible Friend on ehkä vaikuttavin taideprojekti, johon olen koskaan tutustunut. Tulee todella iholle, jos haluat päästää.

 

PS. HS:n juttu Pilvistä ja projektista täällä.

Kommentit

Jotenkin tosi liikuttava projekti <3 Tavallaan olisi ihana myös lukea edes pieniä otteita keskusteluista, mutta toisaalta hyvä just näin.

Hertta
Lilou's Crush

No olisihan se tosiaan mielenkiintoista -mutta parempi näin. Liikkis on <3

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

No hui! Mua rupes melkeinpä pelottamaan, jotenkin hurja ajatus päästää joku tuntematon noin lähelle. Kiitos vinkistä kuitenkin, ehkäpä uskallan testata.

Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Hertta
Lilou's Crush

Tässä on tietty se kiva juttu, että sitähän voi vaikka toivotella hyvää päivää tai kertoilla, miten siivous edistyy :) Skaala lienee aika laaja, millaisia viestejä ovat saaneet. Koklasitko!?

Hups ja häh!?

Testasin. En avautunut suuremmin, mutta kiva pieni keskustelu käytiin. Tuli hyvä mieli.

Hertta
Lilou's Crush

Eiks ollut niin symppis juttu! Tekisi mieli taas haastella mukavia, jos ehtis :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.