Ja miten kävi Pistoleille?

Lilou's Crush

Voi vihne. Pistolit saapuivat nopsasti ja turvallisesti, ja olin kovin tyytyväinen hankintaan, vaikkakin kaappiin hankittuun sellaiseen. Kuitenkin jostakin -nyt onnekkaaksi todetusta -päähänpistosta -sovittelin uposen uusia nilkkureita....

Ja kuis kävikään: kengät puristivat ihan hir-vit-tä-väs-ti. Siis ihan kamalasti. En tiedä, onko kyseessä yksittäinen kutistettu pari, raskauden salakavalasti turvottamat koipelot (eivät siltä näytä/tunnu, muut kengät eivät nimittäin kiristä yhtään, edes naftaliinista juuri kaivetut kesäkengät) mutta nämä todella rusensivat leveyssuunnassa, ja jalkani on vielä mallia ""Al Kaponen". Muistan, että nykyisetkin olivat vähän naftit, ja löystyivät ihaniksi käytössä,  mutta eivät kyllä tällä tavalla puristaneet.

Pahuksen pahus, mutta toisaalta. On sitä rahanmenoa luvassa kohta koittavalla kotiäitiajalla, joten hei hoi hauki, sinne läks viimeisenä mahdollisena palautuspäivänä UPS:n herrasmiehen matkaan.

Kommentit

Hannele/ Rakkaudella, hannele (Ei varmistettu) http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

No voi ei, se harmittaa niin maan vietävästi, kun löytää ihanat popot ja sitten ne ovatkin liian pienet :(.

Itse sain melkeinpä änkyräkohtauksen kaupassa, kun hyvässä alessa olleet ylipolvensaappaat (joita olen by the way metsästänyt täydellisinä about ikuisuuden) eivät menneet pohkeesta – typerä takavuosien tanssiharrastus. Tosin säästyihän siinäkin rahaa... (laiha lohtu ;D)

<3 Hannele
http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

Hertta
Lilou's Crush

Voi EI miten kurjaa! Mutta joo, olis kyllä harmittanut etenkin jos mulla ei olisi noita "jo jonkin aikaa rakastettuja" kovassa käytössä. Keskitytään me noihin säästettyihin pennosiin ;)

Helkku (Ei varmistettu)

Kävitkö kyselemässä suutarilta, jos niitä olisi voinut venyttää? Eräs ystäväni ostaa aina liian pienet kengät ja käy ne suutarilla suurentamassa :)

Hertta
Lilou's Crush

En käynyt, olen vähän tällainen jästipää, ja jos ei sovi/tunnu kerrasta hyviltä, annan olla :) Etenkin nyt kun liikkuminen on vähän niin ja näin, eikä minulla ole enää sellaista luottosuutaria, en edes tajunnut moista ajatella!  Ja kun tosiaan nuo edelliset "ihan samanlaiset ja samankokoiset" niin nopsaan tuntuivat hyvältä... Nyt sitten lähdin vielä miettimään, että JOS jalka tässä raskaudessa vielä loppumetreillä kasvaa, sitten ei niitä venyttäisi vanha erkkikään...  Tosinaan olenkin kuullut, että leveyssuunnassa venytyskin onnistuisi, vaikka yleensä minun pitkässä ja kapeassa jalassa probleemina onkin ollut hölskyntä -ostan melkein aina liian suuria kenkiä.

Affe (Ei varmistettu)

Hei.
Täällä sama juttu! Tilasin siis omaa kokoani numeron pienemmät ja eihän ne varresta mahtuneet, vaikka ehkä pituus olisi riittänyt. Huomenna tulevat hakemaan takaisin juuri samanlaisen paketin kuin sinulla kuvassa. Kyllä harmittaa.

Hertta
Lilou's Crush

Tosi harmillista, sillä AINA sovittamani pistolit ovat olleet TODELLA reilua kokoa, siis jopa 1,5 numeroa reilut "pahimmillaan". -ainakin pituussuunnassa, jos ei muuten. Höh!

*h* (Ei varmistettu)

Mitä kokoa Pistoleista käytät? Ostin viime kesänä tuolta Zoovillagesta 39 kokoiset Pistolit contrast-värisenä eli mustat, mutta se vetoketjun roikkuva nauha ja pohja ovat vaaleanruskeat. Ovat jääneet käyttämättä toistaiseksi, kun en niiden ihanuudesta huolimatta oikein tiedä, onko ne juuri "mun kengät"... Voisin luopuakin, jos joku haluaisi ne ostaa :)

Hertta
Lilou's Crush

Käytän kolmekasia pistoleissa, paitsi nyt näissä takaisin lähetetyissä siis. Vitsi, laita ihmeessä huutonetiin tai toriin myyntiin, kuulostavat kivoilta ja kokokin yleiseltä, jos tuntuu että ehkä-ei-kummiskaan sovi garderoobiin ! Uskon että moni olisi kiinnostunut!! 

Aisha J
Aisha

"Al Kaponen" :'D Kunnon hekotuskohtauksen sain, kiitos siitä :D Mulla on myös al kaposet, suurin osa kengistä on aivan liian leveitä :/

Hertta
Lilou's Crush

voi meitä Kaposlaisia :) harva nauhaton kenkä tosiaan istuu suoraan jalkaan. Höh.

Salka, joka ei jaksa nyt kirjautua (Ei varmistettu)

No voi harmi :( Muistui heti mieleen tän luettuani, että olen lukenut Pistolsien mitoituksen uudistuneen, ainakin moni valitteli juurikin samaista asiaa jollain keskustelupalstalla, ettei enää se vanha koko vaan mene jalkaan :( Itse olin tuolloin hankkimassa niitä popoja ja yritin etukäteen pähkiä sitä mitoitusta. Loppujen lopuksi tilasinkin kengät ja vielä samasta firmasta kuin teikäläinen mutta päädyin palauttamaan ne, kun näyttivät jaloissa vähän liian Hessu Hopo-popottimilta :D Eli liian pitkiltä. Mutta hmm, nyt voisin antaa popottimille uuden tilaisuuden..kun kenkämakukin on vähän muuttunut eikä pitkät kengät enää ole niin Hopo-popot automaattisesti :) Sen vielä kysäisen, että kuinka mukavat nuo ovat jalkaan? Korkoa kun on, mutta ovatko ne oikeasti sellaiset, joissa jaksat olla koko päivän vai tekeekö päivän päätteeksi mieli nakata kengät jorpakkoon ja hipsiä paljain jaloin kotiin? Se tunne on itselläni nykyään kaikkien korkojen kanssa, nyyh :(

Hertta
Lilou's Crush

Vitsi kun olisi omiinkin silmiini sattunut tuommoinen tieto! Mutta tosiaan parempi palauttaa kuin kärvistellä. Ja minulle kävi noiden oikean kokoisten kenkien kanssaniin, että ekat kerrat olivat jalassa "ihan ok" mutta kun ovat muovautuneet, ovat kaikkein parhaat nilkkurini/saappaani koskaan, ja tosiaan minäkin tennarityttö kipsuttelen niissä aamusta yöhön ihan hyvillä oloin! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.