Järjetön karvoitus

Lilou's Crush

Ei, tällä kertaa ei puhuta säärikarvoista, vaikka sekin on tullut tehtyä... Sen sijaan tuumailen tässä pieniä potilaita hoidellessani ja asumusta siivotessa, että onneksi en ole sentään pahin hevikonmaroija, joka hävittää ihan kaiken turhahkon kaapista. Kaivoin nimittäin lämmikkeeksi useita vuosia vanhan Vilan tekokarvaliivin, ja vaikka se ei ehkä oma lempivaatteeni olekaan, kipunoi se niin pal iloa* perheen pienimmälle, että olisi ollut synti ja häpeä, jos olisin sen laittanut eteenpäin.

Tämä päällä oleva kuumetauti onkin muistaakseni Monniskan ensimmäinen. Hän hoitelee sen luonteelleen ominaiseen tyyliinsä viilipyttynä ja iloisella, joskin raukeilla mielin. Normaalisti tikkana heti herättyään pystyyn nouseva tyttö totesi aamulla sängyn pohjalta nasaalisti "moi", eikä ollenkaan ollut kiipeämässä laidan yli. Pieni halittava raasu.

Karvasta vielä, yritin ottaa kuvan, mutta koska peiliepisodi, mönkään meni. Joko näkyi pelkkää karvaa tai pelkkää leukaa. Ei sentään leukapartaa, ihan niin paljon ei ole ikä vielä runnellut. Koska vaatetus on ihan jetsulleen sama kuin tuossa kahden vuoden takaisessa kuvassa, tein ekoteon ja kierrätin sen.

 

*Spark Joy, kuten Marie Kondo tuumaisi, eli konmari-metodin mukaan säästettävä esine

Kommentit

Aisha J
Aisha

Hihhih, kuinka saitkaan mut höhöttelemään tuolla leukaparralla :'D Illan piristys todella, hehee. Kokeilin joskus samantyyppistä karvahuitulaa jossain alessa, mutta jotenkin meinasin hukkua siihen. Sulla tuo on kiva, varsinkin näin talvella kaikki karvainen vetää puoleensa :)

Mia K.
Voi taivas

Kaunis! Karvat sekä sen kantaja :D

suhmura (Ei varmistettu)

Järkytyin hetki sitten, kun luin Ylen julkaiseman artikkelin, kuinka keinoturkiksena myydyt tuotteet ovatkin toisinaan aitoa turkista. Ja yleensä Kiinasta, jossa turkiseläimiä kohdellaan huonosti.
http://yle.fi/uutiset/pistokoe_paljasti__monet_keinoturkikset_ovatkin_ai...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää karvahuitula! Itsekin sovittelin alessa sekä mustaa että valkoista karvaliiviä, mutta näytin niissä väristä riippuen joko gorillalta tai jääkarhulta :D Taitaa olla niin että karvaliivit vaatii kantajaltaan pitkän ja hoikan varren :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.