Jauhelihahaalari

Lilou's Crush

"Näyttää ihan jauhelihalta" kommentoi joku nokkela Molo Kidsin peurakuosista haalaria. Ja kieltämättä, pikkukuvaa netissä silmäillessä oli tuo aikamoisen osuva luonnehdinta. Myös "koiran oksennus" ja muutamia muita mairittelevia kommentteja lukaisin ohimennen. Myös toki mairittelevia, enemmän kuin kammoksuvia, etenkin heiltä, jotka kuosin livenä olivat nähneet kaikessa loistossansa.

Jauheliha oli erityisen hyvässä tarjouksessa, ja niinpä meidän pienemmän tytön ensi vuoden talvivarusteet ovatkin yllättäen hankitut -esikoisen kanssa kaksi haalaria oli sopivaksi todettu määrä paljon ulkoilevalle pikkuihmiselle, joka tutkii maailmaa pääasiassa vielä neliveto päällä, vaikka kävellä jo vuoden vanhana taitaakin. Siihen tarkoitukseen tämä kukertavankirjava, gobeliinin itselleni mieleen tuova kangas on omiaan, eipähän ihan joka tahra heti näy, jos ilman lunta ensi talvikin aloitetaan. Pinkit asusteet onkin jo isosiskon perintönä, joten Monninen on jo töppösiä myöten valmis talveen 2016, jos koot jatkavat kulkemista käsi kädessä ja jalka jalassa (jälkimmäinen jännittää, tulokkaalla on valtavat kaviot!).

Mitäs tuumaatte, laittaisitteko päälle vai lautaselle (koskee siis vain jauhelihakommenttia, ei koiran oksua)?

PS. Erityistykkäys tuolle rintakehän tuplakankaalle, vaikuttaa tosi näppärältä ja lämpimältä tällaisessa kaksivetskallisessa haalarissa.

Kommentit

Myjuw
MYJUW

Musta tämä kuosi on ihana ja siksi ostin kummitytölle samaa kuosia olevan mekon. Itsellä kun ei satu olemaan tyttölapsia eikä Molon vaatteita taida olla saatavana omassa koossani:D, olen onnellinen että on pieni kummityttö, jolle voin tällaisia ihania hankintoja tehdä ja vähän lievittää tyttömäisten juttujen ostovimmaani:).

Hertta
Lilou's Crush

Oi mikä ihana kummi, mahtaa olla tyttö tyytyväinen kun häntä noin hemmotellaan :) tytöille valinnanvaraa tuntuu tosiaan olevan paljon, onneksi myös poikasille valikoimat on parantuneet viimeaikoina. 

Gigi
Olipahan taas..

Läheltä nätti, kaukaa lihapuku. Mut lady Gagahan on myös pukeutunut lihapukuun , eli kaikki hyvin:D mä seisoskelin samaisen haalarin edessä alennusmyynneissä, mut ei ei ei sit kuitenkaan. Joudun myös miettii aina kierrätystä pikkuveljellä niin nuo bambit oli vähän liikaa. Mutta haalarinahan tuo on aivan sairaan hyvä! Meillä on neljättä talvea sateenkaarikuosi käytössä ja vieläkin ihan uuden veroinen. Ihan täydellisen mallinen, lämmin, helppo puettava ja kestävä.

Hertta
Lilou's Crush

Haha, ihan mahtavaa, meidän Monniska on "etäinen lady Gaga" :D On tässä kyllä niin selkeä tyttöviba pinkkeinen kantteineen ja kukkineen, että harvalle pojalle ehkä sitten mieleinen, yllättävän aikaisin se oma maku muodostuu jollain tasolla. Sateenkaarikuosia meillä ei olekaan ollut, sen oisi voinut ottaa kyllä ihan vain aatteen vuoksi ;) Kiva kuulla, että hyvä malli, meillä on olllut vain Polariksia aiemmin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea haalari. Olen myöskin ihaillut kyseistä kuosia kahden tytön äitinä. Ensi talven haalarit on vielä hankkimatta. Ehtisiköhän vielä tehdä ale-löytöjä. Saanko kysyä, mistä kaupasta löysit haalarin? :)
Katja

Hertta
Lilou's Crush

Ihan varmasti ehtii, nyt kannattaa nuo loppualet kurkkia, sillä ovat hyvissä hinnoissa jos vain koko sattuisi löytymään! Omani tilasin Niilo Ilosta, se on yksi suosikkikauppojani, ja tämän vuoden vauvahaalarin löysin puoleen hintaan Jeriikasta -oli pakko hankkia uusi, kun käytettynä hankittu "tiketti" jäikin yllättäen ihan liian pieneksi. Pidän peukkuja, että löytyy! Myös babyshop.fi:ssä näytti olevan loppualet käynnissä, siellä alet taitavat olla -40% luokkaa.

annaandandyathome
A&A at HoMe

Voi, toihan on söpö! Bambit ja jauheliha ja kukkiakin vielä. Hauska ja iloinen haalari :) Nauratti tuo Gigin kommentti, teillä on siellä mini lady-gaga lihaan pukeutuneena. 

Hertta
Lilou's Crush

sama täällä hihitin ääneen meidän lihapukulasta :D On kyllä haalarissa jokaiselle jotakin (ei puhuta siitä oksusta nyt ollenkaan. ;)

Eerika
Bättre liv

Meinasin jo tilata tällaisen meidän tytölle ensi talveksi, mutta en sitten uskaltanut arvuutella kokoa tämän hintaisen ostoksen kanssa. Tai ehkä vielä ehtisin sittenkin uskaltaa? Toivon, että haalareita löytyy uusina ja käytettyinä nettikirppareilta kun muiden kokoveikkaukset ovat menneet pieleen tai haalarit muuten vaan jääneet pieniksi :) Nuo pikkubambit ovat kyllä aivan ihania!

Hertta
Lilou's Crush

En olisi ehkä minäkään, ellei tosiaan olisi niin jetsulleen samaan aikaan vuotta ja samankokoisena menevä tuon siskonsa kanssa. Lisäksi kun nämä haalarit ovat pientä mitoitusta, jos en sitä olisi tiennyt, olisin tilannut varppina väärän. Meillä siis sirohko typsy syntyi heinäkuun lopussa, ja tilasin haalarin koossa 86.

Eerika
Bättre liv

Meillä on tytön sisävaatteet vasta siirtyneet kokoon 80, osa 74sista mahtuu vieläkin päälle. Ennustin, että ehkä 92 talvihaalari voisi meidän kirpulle riittää ensi talveksi. Syksyksi ehkä 86? No, metsästän muiden vikaostoksia ja pieniksi jääneitä ehkä syksymmällä kun tajuan muutenkin mitä kaikkea me tarvitaan uuteen päiväkotiarkeen!

Hertta
Lilou's Crush

hyvä toimintasuunnitelma :) ja jännä aika teillä tulossa, meillä ehkä alkuvuonna 2016! hui!

Hemmuli (Ei varmistettu)

Ihana!

T: Kateellinen poikalapsen äiti

Hertta
Lilou's Crush

Hemmuli, nyt on tulossa pojille ihan törrrrkeeeen hieno susikuosi! samaa henkeä, kurkkaa ihmeessä, taitaa olla sini/vihersävyinen, välikausi. paljon hienompi kuin tämä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.