Jippii! Nykkii!

Lilou's Crush

Isä ja tytär High Line Parkissa iloa pitämässä

Innostuksen pomppuja! Otimme juuri suuren harppauksen kohti ensi kesässä siintävää, kovasti odotettua matkaamme. Reissaamme nimittäin koko perheen kera taas New Yorkiin, tällä kertaa hitusen pidemmäksi aikaa. Lentoliput on plakkarissa, muutama asuntoasia jo laitettu vireille. Puuhia on sitten kiva suunnitella pimeinä syysiltoina. Puistoja, nähtävyyksiä, ystäviä, kaupungin vilinää. Kenties piipahdamme myös Torontossa tai Washingtonissa, kenties pysymme New Yorkin antimien ääressä, mitä nyt sitten keksimmekään.

Mikä hauskinta, saamme todennäköisesti tälle reissulle taas appivanhempani mukaan osaksi aikaa! Edellinen reissu Mummun ja Ukin kanssa oli aivan kertakaikkisen mahtava, ja isovanhempiin purikin nykkikärpänen tosi kovasti. Siellä ne sitten kulkevat, kuin vanhat tekijät tällä kertaa.

PS. Olipas tsäkä, että muistin kertyneet Finnairin pisteet, eivätkä tällä kertaa päässeet happanemaan tilillä!

Kommentit

annemi

Ihanaa!! millä suunnalla olette yleensä asustelleet? me ollaan rakastuttu Brooklyniin ja täällä on podettu kovaa New York-kuumetta viime joulun reissusta asti ja nyt napattiin uudelleen lennot jouluksi ja uudeksivuodeksi, miten tässä malttaa odottaa? :)

Hertta
Lilou's Crush

Brooklyniin suunnataan mekin tällä(kin) kertaa :) Useasti ollaan oltu Upper East Sidellä, kerran West Sidellä, nyt viimeiset reissut Brooklynissä lukuunottamatta edellistä yksin tekemääni "keskustan" reissua. Clinton Hill on todennäköisin suunta, siellä kohtaapi hinta ja laatu liki kuukauden kestävällä matkallamme :) Katsotaas, miten käy! Ja teillähän on matka jo ihan kohta, aivan ihanaa!

annemi

Kuukausi Nykissä kuulostaa ihanalta <3 ehkä mekin joskus! jään odottelemaan matkafiilistelyjäsi :)

Aisha J
Aisha

Oioi mahtavaa, itselläkin on haaveissa joskus sinne matkustaa! Odotan jo innolla matkapostauksiasi :D

Hertta
Lilou's Crush

Suosittelen ehdottomasti toteuttamaan haaveen jos vain mahdollista, ainakin meidän perheen ja appivanhemmat on kaupunki vienyt ihan mennessään :) On kyllä ihanaa, kun on kaiken muun lisäksi jotain tällaista mitä odottaa!

Kao Kao

Oih, ihanalta kuulostaa.. 

Ehkä minunkin pitäisi lopettaa se pikku syysmatkan perään itkeminen ja siirtyä reippaasti suunnittelemaan ensi kesää :)

Hertta
Lilou's Crush

Juu, ei me itketä, ilman muuta kesäreissun suunnitteluun :) Haaveiluhan on puolet hupia, joten piristää syksyäkin!

M.
Avec Mari

Ei oo totta! Mekin juuri tänään otettiin puheeksi, että jos vietettäisiinkin lomat putkeen ja kesä Nykissä! Miten ihanaa!! Jään ehdottomasti seurailemaan teidän projektin etenemistä ja vinkit on myös tänne suunnalle tervetulleita :)

Ihanaa sunnuntaita!

Ansku Bcn (Ei varmistettu) http://barcelonankoti.blogspot.com.es

Ihanaa! Meillä haaveillaan vähän samasta, tosin yhdistettynä Itärannikon roadtripiin. Lentoja ja muita hintoja tsekkailen parhaillani, vähän myös houseswappingia ollaan ajateltu. Katsellaan mitä tehdään, vaihtoehtoja ensi kesälle on niiiiin paljon :)

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Ihanaa, Nykki on niin mahtava ja edellisestä kerrasta on turhan kauan. Heh, varasimme myös kevääksi lennot tuonne, kun Finnairillakin oli hyvä lentotarjous.

Veera / Stockholm by me (Ei varmistettu) http://ellit.fi/stockholmbyme

New York on iiiihana - oltiin siellä juuri 11 päivää elokuussa koko perheen kanssa, mikä matka! &lt;3

Iinaliina (Ei varmistettu)

Me ollaan lähdössä miehen kanssa kahdestaan Nykkiin nyt keskiviikkona. Jännittää, sillä jätämme 2-vuotiaamme lähes viikoksi isovanhempien huomaan, ja se on vienyt hieman innostusta koko matkasta. Mutta eiköhän me selvitä ja osata nauttia matkasta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.