Kaftaani ja kavereita

Lilou's Crush

Vietin eilen tooooosi pitkästä aikaa iltaa kaupungilla ystävieni, vanhojen työkamujen kanssa. Oli aivan mahdottoman kivaa, melkein pitäisi ottaa tavaksi, vaikka myöhään (tai aikaiseen, riippuen vähän miltä kantilta asiaa katsoo) menikin.

 Kesäyössä keskustassa vain on sitä jotakin. Pieni häivähdys keskusta-asumisen ikävää käväisi mielessä kun siellä ripirinnan tallustettiin, mutta se haihtui äkkiä, kun tänne vehreyden keskelle rauhaan ja hiljaisuuteen taas tultiin.

Minulla ja ystävälläni Liisalla on tuollaiset ihan samanmoiset kaftaaninhuitulat, löysin ne superedullisesti meille Zaran jämäalesta samalla kuin parinkympin häämekkonikin, tuota olinkin ihaillut pitkään täyteen hintaan, mutta nyt tämä miinus seitkyt sitten sai kukkaron auki. Nappilöytö, tykkään (ja tykätään molemmat) ihan mahdottomasti!

Oli kyllä niin iloinen ilta, eikä vähiten siksi, että tutustuin ystävieni kautta heidän yhteiseen tosi mukavaan kaveriinsa. Tosi kiva juttu semmoinen!

Yllä eilen: t-paita ja kaftaani Zara, farkut Madewell, tennarit Vans

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

On tyylikäs tuo Huitula ;)!

Aisha J
Aisha

Oo ihana! Ja laukkuunkin tykästyin. Kaunis olet :)

my view

Ihana kaftaani! On se aina yhtä mukavaa päästä kavereita näkemään :) kivaa kesää sinulle!

I May Say (Ei varmistettu)

Irtiotto arjesta tekee aina hyvää; etenkin hyvässä seurassa! Vaikkakin kesä ja loma; lasten kera kaikista rutiineista ei pääse eroon.
Kiva kaftaani, mikälie!
Muuten, tein konmarit tyttären huoneessa saatuani inspiksen sun postauksesta taannoin. Kiitos siitä. Tänään mies "konmarisi" varaston, ensi viikolla jatkan omassa makuuhuoneessa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.