Kahdeksan sutia, kampa ja taivutin

Lilou's Crush

kaupallinen kampanja, yhteistyössä Ibero

Täällä on kuulkaas pensselit heiluneet tänään! Sain Iberolta testattavaksi valtavan määrän meikkisiveltimiä, joista sopivimmilla maalasin naamatauluani tämän päivän menoihin antaumuksella. Normaali meikkirutiinini sisältää nimittäin siveltimet vain luomiväreille. Meikkivoiteen levitän yleensä sormin, huulipunan sipaisen suoraan puikosta. Poskipuna on joka toinen päivä puikosta poskille pyöräytetty. Eli vaikka käytänkin siveltimiä, oli tällä kertaa kädessä suti jos toinenkin, joihin ei vuosiin ole tullut koskettua.  ja tapojaan on tottavie hyvä toisinaan (kröhöm, vaikka kerran kymmeneen vuoteen...) päivittää. 

Yläpuolella olevassa kuvassa siis päivän nude meikkini, tummin kulmin jälleen tosin, upouusin siveltimin taiteiltuna.Käyttämäni siveltimet noin suunnilleen käyttöjärjestyksessä olivat:

Meikkivoidesivellin ja peitevärisivellin.

Omistankin meikkivoidesiveltimen, mutta sen käyttö on jäänyt sormien tieltä. Nyt syksyllä meikkivoidesivellintä oli hyvä käyttää siksikin, että käteni kuivuvat koska pesen niitä yhtenään, ja karheilla sormilla jälki ei ole sitä ihan kaikkein siisteintä. Siveltimellä myös pääsee kätevästi kaikkiin kulmiin ja nurkkiin, minne nakit eivät aina niin näppärästi yllä. Oma meikkivoiteeni ei vain ollut siveltimelle kaikkein paras vaihtoehto, se kun on niin ohutta, että humpsahti mokoma siveltimen sisään. 

Peitevärisivellintä testasin kuin tilauksesta tulleen (heh heh...) punoittavan läntin päälle poskipäässä -synteettinen sivellin levitti puikosta sipaisemani värin hyvin, ja on toki hygieenisempi vaihtoehto (kunhan siveltimiä malttaa pestä riittävän usein), kuin töpöttää ihoa puikolla.

Luinpa muuten Iberon nettikaupasta vinkin, että meikkisiveltimellä voi levittää myös kasvonaamion. -Voisi sillä tavoin meikäläiselläkin kestää vähän pidempään, kuin omaan neljän K:n tyyliini "kunnon kerros kämmelillä kasvoille"...

Luomivärisivellin ja häivytyssivellin

Luomivärisiveltimet ovat tuttu ja päivittäin käyttämäni juttu. Suosin yleensä ponin- ja vuohenkarvaisia siveltimiä (hyvin leveää ja pehmeää pohjustukseen ja häivytykseen, keskikokoista tummemmalle sävyll luomivakoon), koska ne liu'uttavat käyttämäni luomivärit kauneiten luomelle.  Osalle vähän "kosteamman" tuntuisista puuteriväreistä toimii paremmin littaiset synteettiset siveltimet. Tuo kuvassa näkyvä, pulleanpehmeä, synteettinen pyöreä häivytyssivellin oli suosikkisiveltimeni kaikkien näiden testaamieni joukosta.

 

Puuteri- ja poskipunasivellin

En käytä puuteria kuin luomilla luomivärin alla, kuivaihoinen kun olen, mutta suuri, pehmeä puuterisivellin tulee silti tarpeeseen: sillä sudin vaaleaa aurinkopuuteria tuomaan vähän eloa nassulle. Viistopäinen poskipunasivellin on samoin varsin tarpeellinen: jos meikkaan, käytän aina poskipunaa -jos se unohtuu, tätä kalpeanaamaa erehdytään poikkeuksetta luulemaan sairaaksi tai tooodellaa väsyneeksi. 

Ripsiharja ja kulmakarvasivellin

Häivytyssiveltimen lisäksi ihastuin aivan erityisesti ripsiharja/-kampayhdistelmään: en tosin sillä laittanut ripsiväriä, vaan näin kulmakarvojen kulta-aikaan sudin harjapäällä villejä kulmiani vielä villimpään asentoon -samalla harjautuvat ylimääräiset värit pois kulmista. Vielä on treenaamista tässä hommassa ja kulmakarvasiveltimen käytössä, vuosiin kun en ole juuri kulmiani ehostanut, päin vastoin miettinyt niiden vaalentamistakin puolitosissani.

Huulipunasivellin ja ripsien taivutin

Siinäpä olikin minulle haastava kaksikko kokeilla! Ripsientaivutin on kyllä pelottava vekotin, mutta kyllä se niin kivasti varovaisellakin painalluksella katsetta avaa, että rohkenen kenties toistekin sen uhriksi. Huulipunakin tuli siveltyä oikeaoppisesti nyt sudilla: jäljestä tulee kestävämpi, kun huolella sivelee, painelee kerran paperiin, ja sitten vielä uusiksi kevyesti päälle. Kunniaansa tulisi etenkin tummempien punien kanssa, käyttämäni nude kun on turvallinen vaikka pimeässä päällä seisten ja vasemmalla kädellä levitettynä.

 

Tärkeimmiksi siveltimikseni omassa tyylissäni tämän huolellisen kokeilun jälkeen nostan edelleen ne luomivärisiveltimet sekä poskipunasiveltimen, mutta kulmaharja pääsee tämän meikkitrendin aikana myös palkintosijoille -onko teillä jokin kikka tai vakkarisuosikki meikin levittämiseen? Rennosti sormin vai pilkuntarkasti sivellinten kera?

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

Onpas ne nättejä!

Hertta
Lilou's Crush

No niin on :) Timangit varressa ja kaikki!

Morsio
Mennään vaan!

Hoho, en tajunnut että ne on timantteja, mutta kivan graafisia jotenkin!

Hertta
Lilou's Crush

Juu juu, täytyyhän nyt hienolla daamilla olla timantit sutien varsissakin :) Etenkin jos on Morsio  <3

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Hei, onko sinulla antaa vinkkiä hyvästä, vaaleasta aurinkopuuterista : ) ?

Itse maalailen koko meikin suteja apuna käyttäen, huulipuna taitaa olla ainut, jonka sipaisen suoraan puikosta : ). Niin ja ripsiväri tietysti myös!

Hertta
Lilou's Crush

No kuule on! Ihan tosi hyvä vinkki! Käytän itse näin kalpeanaama-aikoina Diorin Nude-aurinkopuuteria, vaaleinta sellaista. Kestää toooosi kauan, eli ostohetkellä kirpaiseva tunne ehtii laantua käytön aikana :) Minulla on mennyt niitä ehkä kolmen vuoden aikana yksi, ja nyt käytössä toinen jossa vielä tosi pitkäksi aikaa tavaraa jäljellä :) Kesällä, kun olen vähän ruskeampi, tykkään Lumenen vaaleimmasta sävystä, niitähän on usein vain kaksi.

Minusta muuten sutiminen tekee meikkaamisesta jotenkin "juhlavampaa" kun perushommat nopsaan arkimeikkiin tosiaan plätkin nassuun vain puhtain käsin, poislukien nuo luomet ja aurinkopuuuteri :) 

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Kiitos vinkistä! Täytyykin kirjoitella tuo Dior ostoslistaan. Joskohan sen saisi lentokentältä hieman edullisemmin : )...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.