Kahden hyvän asian päivä. Eikun kolmen.

Lilou's Crush

Asia 1. Ystävät, nuo elämän höyhenet

Ajattelin naputella tänään päättötyötäni kahvilassa, vaihtelu virkistää ja niin edelleen. No, eihän siitä mitään tullut, sillä ensin seurassani viipyi yksi ihana nainen, ja sen jälkeen lounasaikaan tuli toinen. Täydellistä! Ja pieni tauko tehnee terääkin, sillä viime yönä, kuten monena aiempana, naputtelin konetta pitkälti yli puolen yön.

Asia 2. Negaation nujertaminen lyömällä niitä tymäköillä biker-saappailla

Ikuisuuden jatkunut negatiivinen vireeni nettikenkäkauppojen kanssa tuntuu katkenneen. Tänään saapuivat täydelliset bikerit. Merkkiä Frye, tolkuttoman hyvä ja joustava sisäpohja ja rekan varmuus kestävyydessä. Hmm, myös erityisen vaikeat sujauttaa jalkaan, etenkin oikeaan, mutta tämäpä puolestaan takaa sen, että kerrankin kantapää ei lonksu.

Ja aah...

Asia 3. Usssssskomaton musiikki-iloitteluhetki

Aivan höpsähdin tänään, kun Spotifyä tonkiessani huomasin, että ikuisuussuosikkini MSG löytyy tätä nykyä listoilta. Oi tätä riemua! -Että siinä teille yksi knoppitieto Rouva Granrothista, se on ihan villi sukkishevifani!

 

 

Hehee, täytyykin jonain päivänä koota teidän riemuksenne (eikös niin?) maaliman parraat tukkahevislovarit, niistä minä niin tykkään!

 

Näillä eväin tämä päivä on lähes täydellinen -paremmaksi sen tekisi enää itsestään valmistuva iltaruoka, selkähieronta, stressinäppyjen häviäminen nassusta ja sopivan värinen meikkivoide. Siinä se!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

JESSSSSSSSSSS!!!! Vihdoinkin joku muukin, joka muistaa MSG:n! Ja vielä JULKISESTI tunnustaa tykkäävänsä! Rohkea nainen :D

*lähtee salaa tonkimaan Spotifyta*

Sissi (sissiehrstrom.blogspot.com) (Ei varmistettu)

MSG! Loistavaa Rouva Granroth! :D Onko myös aiempi UFO:n tuotanto tuttua?
Ja oikeassa olet, Fryet kestää.

Hertta
Lilou's Crush

Mä en kestä! Mahtavaa, naiset, suuri kunnia ja kumarrus loistokkaalle musiikkimaullenne! hih, vierailija, tunnusta sinäkin vain julkisesti rakkauttasi tukkasoitantaan :) Nyt mun ainakin on julkaistava epävirallinen sukkislista jossain vaiheessa :) Ja Sissi, luonnollisesti tuottoisa UFO on tuttu, vaikka ei ihan kaikist suosikein, olen jämähtänyt näihin powerballadeihin ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.