Kahden taiteilijan keittiö

Lilou's Crush

Tällainen seinäkaaos -sanoinko kaaos, siis taideteos tarkoitin, koristaa juuri nyt keittiön seinää.

Vedimme koko seinän mitalle mustan liitutaulumaalin. Helppo tapa pitää perheen taiteilijat (2kpl) tyytyväisenä. Liitutaulumaali on myös mahdottoman helppo pitää siistinä roiskeista, joita silloin tällöin seinään lieden takana ilmaantuu. Myös vallan kauniina pitämäni Grohen Minta-hana erottuu mustaa taustaa vasten hyvin.

 

PS: tämä postaus on vallan omistettu Tinttiselle, joka seinäkuvaa kyseli :) Toivottavasti selkisi tästä!

Kommentit

Valentine

Kovasti kotoisan näköistä taidetta. Meilläkin on yksi miniseinä (kahden oven välissä oleva vajaa metrin levyinen kaistale)  liitutaulua ja "taiteilen" (kröhöm...) siihen aina fiiliksen mukaan jonkun uuden kuvan tai tekstin. Vaikkakin meillä kun ei ole pikkutaiteilijaa vielä jättämässä omaa panostaan, tulos on aika lailla tylsempi kuin teillä.. Mutta hauskaa on liitutauluilu tuo, tykkään kovin!

Marin minikoti (Ei varmistettu)

Meidän mini- keittiössä on yläkaappien (3kpl) ovet maalattu liitutaulumaalilla.

Ananas
Ananas ja Kookos

Hieno! Meillä on Kookoksen huoneessa yksi seinä maalattu lattiasta reilun metrin korkeudelle liitutaulumaalilla. Mutta millä ihmeellä saatte taideteokset poistettua siististi? (Siis ei sillä että taideteoksia tarvitsisi pyyhkiä pois, mutta jos joskus haluaa vaihtaa kuvitusta.) Olen yrittänyt vaikka minkälaisilla räteillä ja sienillä, mutta jälki on aina sotkuista. Ja mistä noita kirkkaita liituja saa?! Meillä on vaan niitä tavallisia kouluhaaleita, ja tietysti valkoisia. Meillä asuu vain yksi pieni taiteilija ja yksi wannabe-taiteilija (se olen minä, Isi ei edes yritä) ja ollaan aika ahkerasti pojan kanssa kuvitettu seinää.

3kertaa3

Meillä on keittiössä iso pläntti liitutauluseinää ja rakastamme sitä. Minäkin pähkäilin tuon puhdistamisen kanssa; aina tuntui jäävän rumaa haaleaa suttua. Sitten keksin kokeilla sellaista nukkaista mikrokuitupesintä, olisiko ikkunoille tarkoitettu. Kostealla sellaisella vetelin ja ihanan puhtaan mustaa tuli.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ananas, Minuskis käyttää samaa tapaa kuin ammattilaiset kouluissa. Eli opettajien jäljiltä liitutaulut ovat suttuisia, ja sitten tulevat siistijät. Heillä on mikrokuituiset taulupyyhkimet, sellaiset varressa kiinni olevat kaksipuoleiset levymopit, joilla taulu pyyhitään pariin kertaan.

Meillä kirkkaita liituja on hankittu niinkin arkisesta paikasta kuin Ikeasta.

Tasaraita

Voi kiitos :) Hienosti selkisi. Tosi kiva idea ja taiteilijat ovat oikein räväkän ja moniulotteisen taideteoksen tehneet. Tykkään erityisesti nuoremman taiteilijan kädenjäljestä. ;)

Ananas
Ananas ja Kookos

Kiitos Minuskis ja Vierailija vinkeistä! Kokeillaan mikrokuituliinaa seuraavaksi! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.