kaiken se jaksaa

Lilou's Crush

 

(Otsikko voisi olla myös: "Mieheni, Kotiorjani, Sankarini".)

On juttuja, jotka ehkä voisi ottaa itsestäänselvyytenä, ihan vahingossakin, ohi kulkiessaan sivuuttaa sen kummemmin ajattelematta. Että perussettiä ja näinhän se etenee. Mutta kun ihan vähän pysähtyy, huomaa miten valtavan huikean onnekas on elämässään.

Esimerkiksi sellaisesta, että rinnalla on miekkonen, joka vailla minkäänlaista mutinaa, väsymyksen valitusta tai vastalausetta on viimeiset pari kuukautta hoitanut aikalailla kaikki fyysistä suorituskykyä vaativat kotihommat. Huushollauksen ja ruokakaupat, remontinteon ja rakentamisen. Ruokkii lapsen ja minut (-mieheltä, joka vielä esikoisen syntyessä ei osannut laisinkaan laittaa ruokaa, on tämä todellakin hatunnoston arvoinen suoritus!), hoitaa iltatoimet ja pihapuuhat. Hieroo kipeää selkää ja koipia. Hoitaa yksin ne hommat, mitkä yleensä tehdään yhdessä ja päälle kaikki ne asiat, jotka ovat normaalisti minun kontollani. Ja saa kaiken kuulostamaan siltä, että eihän tässä nyt ole kertakaikkisen mitään hankaluutta!

 

Odotus, vaikea tai helppo, on tietty yleensä yhteinen "projekti", mutta eihän se estä iloitsemasta siitä, että omassakin kainalossa on 76 kiloa puhdasta kultaa. Toivottavasti se ei vaan sula saunassa!

Kommentit

Mä en kestä, miten ihana kirjoitus - ja miten huikea mies <3

Hertta
Lilou's Crush

No se on! joskus vielä tapaatte ihan varppina :) Lämpimät terkut sinnepäin :)

Aisha J
Aisha

Ihana :')

Hertta
Lilou's Crush

On :) tuolla se nyt myhäilee kun sattui itsekin lukemaan erinomaisuudestaan ;)

Tuli kyynel. V on mahtava!

Hertta
Lilou's Crush

Juu <3 Ja sääki <3

Voipulla (Ei varmistettu)

Miehet voi kyllä olla ihania ja yleensä se oma tietysti ihanin. :) Välillä sitä aina kulkee kotona kärttyisenä ja näkee vain laiminlyöntejä kaikkialla, mutta onneksi taas välillä herää juur huomaamaan, kuinka ihana arjen supermies siinä rinnalla kulkeekaan. :)

Mun mieheni oli eilen leiponut (ihan pirun hyvää) pullaa ja siivoillut sillä välin, kun olin töissä eli juuri eilen sitä sai ihmetellä, kuinka toinen on mahtava tyyppi.

Ootte kuvissa ihanan hymyileväisiä. :)

Hertta
Lilou's Crush

Sanos muuta! Yleensä jos alkaa joku pikkujuttu ärsyttämään, nykyään mietin ensin, että hmm, onko mulla nälkä? Oonko väsynyt? jos en kumpaakaan, niin sitten ärsystä ehkä voi sanoa, muutoin olen hiljaa, koska nälkäisenä tai väsyneenä KAIKKI ärsyttää, ihan turhatkin jutut :D

 

Ja tossahan onkin muuten toivetta meilläkin, jos jatkokehitystä tästä vielä uskaltaa toivoa :D PULLAA! Rakastan pullaa! Heh, me ei oikein olla kovin cooleja, siis yhtään, joten siksi kuvatkin yleensä kitarisat esillä :)

annaandandyathome

Ihanat <3 ja onnea hurjasti loppuodotukseen! Siellä on Onnellinen perhe :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kiitos kiitos! ja on täällä! Onnellinen ja vähän jo jännittynyt porukka :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Olipa suloinen kirjoitus, leppoisaa loppuodotusta sinne! <3

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Rosanna :) Joka päivä kun menee eteenpäin, on vähän leppoisampaa :) Kunhan nyt vielä 6-7 viikkoa pieni pysyisi matkassa mukana. (ja sitten tietty menee 42+4 :D )

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Juuri näin, kiitos kannustaa, moite lannistaa. Se on mielestäni hyvä ohjenuora kaikkien perheenjäsenten suhteen :) Toisen auttamisesta tuli myös mieleen yksi tutkimus missä selvitettiin onnellisuuden aiheuttajia. Siinä suurin yhteys onnellisuuteen löydettiin juurikin toisen auttamisesta ja antamisesta. Jos sitä tapahtuu perheen sisällä vieläpä kaikkien sen jäsenten kesken niin ei voi mennä pieleen&lt;3 :)

Hertta
Lilou's Crush

Olet ihan oikeassa -ja tuo on aikalailla se ohjenuora, jota lapsenkin kanssa noudatetaan. Jos moittia tai kieltää täytyy, sitten aina selitetään perinpohjaisesti, miksi ei. Eihän se aina perille mene, mutta tuntuu silti oikeanlaiselta tavalta, ja aika monelta raivarilta on pitkän pinnan kanssa selityksin vältytty :)

Asikaine
Asikaine

<3 Ihanaa lovelovee!!

Onnea teille hirmuisesti vielä loppuodotteluun!

Kao Kao

Ihana ihana kirjoitus! Vähän lyhyemmän ylistyksen laitoin omastani eilen kavereille. Ihania ovat.

Emppu (Ei varmistettu)

Olipa ihana kirjoitus! Teitä en tunne, mutta kuvien ja muutoinkin postaustesi perusteella vaikuttaa, että olette todelliset sielunkumppanit. Sen lisäksi, että olette aivan upean näköinen pariskunta, niin minulla on ajatus, että "toimitte yhteen" :-) Hmm, himppasen vaikea selittää, mutta lyhyesti: kovasti olen onnellinen teidän onnesta &lt;3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.