Kaikkea kaunista

Lilou's Crush

Tällä viikolla koko meidän perheellä on ollut niin paljon menoa ahdettuna kalenteriin, että oksat pois. Kummallista, että se tuntui hirveän pitkältä, vaikka yleensä aktiiviset ajat menee nopeasti. Emme olleet mieheni kanssa yhtenäkään iltana kotosalla samaan aikaan, joten viikonloppu tuntuu siksikin vielä mukavammalta, koko perhe kasassa taas. 

Täällä kotona sain kuitenkin yhden pitkään ratkomista odottaneen asian ainakin vähän eteenpäin: Warhol-posteri on viimein ensimmäisellä testipaikallaan, muutaman mutkan kautta -menossa on jo toiset kehykset, sillä edellämainittu kakslahkeinen onnistui kaatamaan ripustamista odottaneet taulut, ja sirpaleitahan siitä seurasi ja uusi Ikea-keikka.

Paikka on aika hyvä minusta, koitetaas hetki näin, tottuisikohan. Ihanaa, leppeää lauantaita. Pullat uunissa ja kahvi tulilla täälläpäin.

Kommentit

Ninna // Flat A4 (Ei varmistettu) http://flata4.blogspot.fi

Näyttääpä upealta mustaa taustaa vasten ja valkoisen valaisimen parina :) Meillä sama posteri päätyi olohuoneeseen. Ja kävipä myös meilläkin muuten niin, että ripustamista odotellut taulu kaatui ja tippui lipaston päältä. Sirpaleilta tosin vältyttiin, mutta pikku kolhuja tuli :D

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Kivat kontrastit! Tuo on kuiteskin niin iso taulu, että se antaa kivasti vaaleaa raikkautta tummaan seinään. Erittäin hyvä kaveri Artekin valaisimelle :)

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Ihanan näköistä, taulu sopii mustaa taustaa vasten paremmin kuin hyvin! Ja Käsikranaatti, omalla haavelistallani vielä, mutta veronpalautuksilla aion sen itselleni hankkia :).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.