Kaksi ottoa tähän päivään, osa 2.

Lilou's Crush

Eilen taisi olla se virallinen Halloween-juhla, joka jenkkilästä tänne rantautuu. Itse en näe sitä pahana, kyllä suureen maailmaan juhlaa ja tapoja mahtuu. Meidän ovella ei käynyt karkinhakijoita tai keppostelijoita, mutta tänään ne mukaan kokoontuvat, hurjimukset, tuossa naapurissa lastenjuhlissa. Ja minäkin, vauvan kuljettajan roolissa. Minähän en siis itse ole innokkaana tapaamaan naapurin kaiffareita, e-h-e-n.

Kuvissa näkyy jetsulleen halloween-juhliin sopiva "asuste" eli askarreltava pehmohahmo, jonka ostin jo lapsen ollessa varmaankin kaksivuotias. Ei istu oikein lanka ja neula meikäläisen hyppysiin, joten yttö askarteli sen eilen osaavampien tätiensä luona yökyläillessään eilen. Olivat vissiin liimassa ja langanpätkissä koko joukko. 

(aika kaksnaamainen tyyppi.)

Jälleen kerran meni hitaasti käyvältä äidiltä H&M:n luurankopuvut ohi ostoskorin, mutta vastaavanlainen kammotus (jeps, sanan ihan jokaisessa merkityksessä...verkkohihat ja pinkki tutu, oh-my...) päiväkodin juhliin, tämänpäiväisiin iltahippoihin ja todennäköisesti kaikkiin 123-130 sentin mittaisena tuleviin naamiaisiin)  löytyi BR-leluista. 

Pienemmän tytön asu on huomattavasti hempeämpi. Olen todellakin ihan höyrähtänyt kaikkeen suloiseen tämän meidän viimeisen pikkuruisen kanssa. Itse ajattelin luottaa aina pelottavaan ja pelastavaan mustaan, menkööt noita-akasta, noitahatun olen jollekulle lainannut enkä koskaan saanut takaisin. Nyt taidankin siirtyä piirtämään hämähäkkejä meidän isompien nassuihin justiinsa nyt.

Boo!

 

 

Kommentit

Suvi Maria (Ei varmistettu)

Hei, mistä tuo ihana hame on pikkuiselle?

Hertta
Lilou's Crush

Tuo vanhan roosan värinen neulejuttu on itseasiassa housut -jotka osoittautuivat viime sekunneilla liian suuriksi, joten päälle valikoitui hamonen joka tapauksessa. Lindexistä löytyivät molemmat, ihan uposen uusia, eli pöksyjäkin varmasti vielä löytyy.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.