Kanelikolaihastus

Lilou's Crush

Joku kevättäräys taitaa olla iskenyt päähäni, aamulla pohdin blendereitä ja nyt tuli pakottava tarve kertoa pyykkihommista. Ostin nimittäin tänään niin ihanaa huuhteluainetta, notta vallan huumannuin.

Olen tositositositositosi pyykkinipo.Nipotismi koskee niin pesukonetta laitteena, pyykinpesuaineita, huuhteluaineita, kuin sitä varsinaista pesutapahtumaakin. Pois alta, ja let me do my magic!

Käytän mielelläni pienen tilkan huuhteluainetta pyykkiä pehmentämään, silloin kun se kuiduille sopii. Ja huuhteluaineen valinta, se se vasta tarkkaa onkin. Hellää ja hyväntuoksuista sen olla pitää. Suosimani huuhteluaineet on lopetettu vuosien saatossa yksi toisensa jälkeen, ja olen vellonut irtosuhteiden aallokossa, pullo yhtä, pullo toista, mikään ei ole saanut pysähtymään ja korvannut vanhoja suosikkejani.

Kunnes tänään. Tuhlasin järjettömät 7 euroa huuhteluainepullolliseen. Se tuoksuu suloisesti kanelille, sillä tavalla pirskahtelevasti kuin paras, makeankirpeä kolakarkki -ja kuitenkin jättää lempeän pehmeän jälkituoksun. Maison Belle Cinnamon&Jasmine, olen ihastunut nenuani myöten.

Yhdestä pullosta sata pesua, ympäristöystävällisesti. Ei tunkkaista tai turhan tymäkkää tuoksua pyykkeihin, heti jo testasin nimittäin -vähän voimakkaampi saisi jopa olla, niin kovasti tuoksuun tykästyin.

Mene ja tuhlaa, on jokaisen sentin arvoista.

Kommentit

Julia LK (Ei varmistettu) http://accordingtojlk.blogspot.fr

Tämä tuoksuu ihan mun äidille. Ostettiin pullo tätä joskus aikoja sitten isän kanssa äidille tuliaisiksi jostain, ja siitä lähtien äiti on ollut koukussa :) Aina kun käyn Suomessa pesen vaatteet ennen kotiin paluuta ja sitten on ihana kaivella kanelin tuoksuisia neuleita kotona kaapista vielä viikkojenkin jälkeen <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä tota ihastusta saa ostettua?

boycott (Ei varmistettu) http://laskilatisee.blogspot.fi

Oi, kuulostaapa ihanalta! Mistä sie ostit tuota?

Miia H
Kaunis päivä

Tämä voisi mennä testaukseen. Sama kysymys kuin edellä, mistä hankit tämän?

Hertta
Lilou's Crush

Julia LK, aika ihanaa, äidin tuoksua ei kyllä mikään voita -etenkään, jos se on näin herkku :)

Vierailija, boycott ja Miia H, pahus, olennainen ihan unohtui! Ostin omani vallan Prismasta, sen lisäksi olen nähnyt Maison Belleä Stockmannilla, K-Raudassa (!) ja muistaakseni Citymarketissakin. Tähän tuotteeseen törmäsin itse vasta nyt ekan kerran tosin.

Ananas
Ananas ja Kookos

Aah! En tiennytkään että tätä saa huuhteluaineenakin. Mulla on tätä samaa Silk & Wool -pesuaineena ja pikkutyttöjen villamyssyt ja -haalarit aina tuoksuu ihanalle. Tekisi mieli aina pestä kaikki pyykit tällä, mutta aika kalliiksi tulisi. Huuhteluaine on pelastus! Paitsi että ensin täytyy käyttää tylsä laventelintuoksuinen (haisee minusta vessanraikastimelle, yäk) jääkarhuhuuhteluaine loppuun. Olen yhtä friikki näissä pyykkihommissa ja hyvä huuhteluaine on pitkään ollut etsinnässä ja harhakokeiluja on tullut. Kiitos tästä vinkistä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai että, itse ostin viime kesänä tuota samaa mutta pesuaineena! Eilen taas raaskin pesaista koneellisen tuolla ihanan tuoksuisella aineella ja asunto tuoksuu ihanalle vieläkin, heh :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai että, itse ostin viime kesänä tuota samaa mutta pesuaineena! Eilen taas raaskin pesaista koneellisen tuolla ihanan tuoksuisella aineella ja asunto tuoksuu ihanalle vieläkin, heh :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Hei, tuo on sitä arkipäivän luksusta. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Ananas, ja minä en tiennyt että pesuaineena! Pakko metsästää, eli kiitos ittelles vinkistä :D Mulla on kanssa yksi kaupanpäällisenä tullut mansikkahuuhteluainepullo tuhottavana, tiukkaa tekee...

 

Vierailija, ja sullakin ollut onni löytää pesuainetta, vitsi, menee viikonlopun metsästyslistalle :) Huuhteluainetta laitoin vain sen verran kun ohje sanoi, ja tuoksu oli kovin mieto, jospa se pikkuisen vahvistuisi pesuaineenkin kera :)

 

JonnaH, no niin on, ihan parhaimmillaan :)

Lounastelia

Onkohan nuo Hulluilla Päivillä tarjouksessa? Yleensä kun on ollut Maison Belle-tuotteista tarjouksia silloin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse bongasin Laura Ashleyn huuhteluaineita ja käsitiskiaineits (Carlson, Kuopio). Aivan ihania tuoksuja ja kauniita pulloja.

Hertta
Lilou's Crush

Vigg, voi vitsi, toivottavasti! Sitä pesuainetta kyllä ostaisin het!

Vierailija, nuo ovatkin minulla nuuhkimatta, täytyy ehdottomasti tutustua, kun vastaan tulee!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.