Kanootin kapean...

Lilou's Crush

Yllätin miehen, ja ostin hälle uudet keveämmät kevättossut Supran raskaiden varsilenkkareiden tilalle. Usein käy niin, että hän puhuu tovin, että "pitäis ostaa uudet tennarit" ja kas, homma ratkeaakin yleensä kuten tälläkin kertaa, vähän niinkus ittestään.

Eccomies kohtaa Stan Smith-henkiset tennarit ovat H&M:n Premium-mallistoa, sieltä olen tehnyt pari kivaa löytöä lähivuosina, kannattaa kurkata jos kohdalle osuu. Nahkahameeni, esmes, on sieltä. Nämäkin ovat nahkaa, ja kuulemma tosi pehmeät jalassa. 

Kommentit

Kao Kao

Vau, jos ne on pehmeät niin mä hankin tuolle miehelle tuollaiset kanssa. Se on jo kävellyt puhki viime kesän hankinnat..

Hertta
Lilou's Crush

Näin hää väitti! Sanoo, että tuntuvat jotenkin laadukkaalta jalassa, toki vertailukohtana oli parivuotta elämää nähneet poposet :) minulla on myös itselläni yhdet nilkkurit premium-mallistosta, ja ovat erittäin hyvät kävellä kyllä nekin.

t.Susse (Ei varmistettu)

Hih, oot kyllä hassun ihana! Häikäisevältä näyttävät kevätkanootit. Pikku pojallani (26 v.) on kanssa nron 45-46 minitossut... :D

Hertta
Lilou's Crush

Sanoit kyllä juuri oikein, oikein silmissä kirveli :D  tässä kooss (45) on se hyvä puoli että aina löytyy kokoja, ja yleensä vielä alennuksesta ;) 46 taitaa jo olla hankalampi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.