Kantaa se

Lilou's Crush

Olette ihania myötäeläessäni jännityksessäni. Täytyy siksi kertoa tarina loppuun saakka.

***

Poljettiin tytön kanssa noutamaan valokuvia, ja avattiin kuori heti Itiksen käytävällä. Tytölle olin toiveestani liioitellun kevyesti ja ohimennen kertonut.  Hänkin uteliaana kurkki, löytyisikö pussista mummi. 

Rullallinen pilalle menneitä bilekuvia erään vanhan työpaikan naamiaisista.

Mikä antikliimaksi. 

Nieleskelin hetken. Ostettiin pillimehut ja poljettiin ripirinnan kotiin, olikin jo kiire pikkusiskon luokse. Elämä on tässä, ja kyllä se meitä jaksaa kantaa, kaikesta huolimatta.

Kommentit

Maria* (Ei varmistettu)

Voi <3 Tiedätkö mulla on ollut ihan sama juttu. Oon pakkamassa muuttoa varten. Löysin vanhan kameran, jonka filmille on otettu vasta ehkä kuusi kuvaa, loput tyhjää. Mietin, että kehitänkö, oliskohan äiti niissä. Mutta se inhosi itsensä kuvaamista niin paljon, että todennäköisyys on tosi tosi pieni. Eiköhän ne muistot ole jo meissä.

Hertta
Lilou's Crush

On ne, meissä tosiaan. Mutta niin vain on kuvat hetkistä haihtuvaisia, että olisi kyllä ihana saada edes pieni kosketus johonkin arkiseen, menneeseen hetkeen, joka on jo unohtunut. En itse mitenkään malttaisi olla kehittämättä noita kuvia, mutta ymmärrän hyvin, että se ei sinusta tunnu oikealta, etenkin jos äiti karttoi kameraa :) 

Pin (Ei varmistettu)

Samaistun yllä olevan kommenttiin, että kuvattavana oleminen voi tuntua ikävältä... itse kuulun siihen porukkaan. Mutta tätä viestiketjua lukiessa tulee kyllä myös mieleen, että eihän ne kuvat ole oikeastaan itseä varten, vaan loppujen lopuksi niitä jotka sinua rakastavat ja jäävät kaipaamaan.

Hertta
Lilou's Crush

No ihan totta. Hyvin ajateltu, pidän tuon mielessä itsekin jatkossa.

Kao Kao

Voi harmillista :(

Hertta
Lilou's Crush

niin oli. Oli kyllä kova pettymys, vaikka en ihan täysin toki uskaltanutkaan uskoa. HÖH!

tartse (Ei varmistettu) http://hidastauko.blogspot.fi

Harmi. Onneksi muistot kulkee elämässä mukana.

Hertta
Lilou's Crush

Näin on. Eteenpäin, sano mummo lumessa :) -jälleen yksi äidin lempisanonnoista toimii.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.