Kärpästen rouva

Lilou's Crush

Kuulkaas, en voisi olla tyytyväisempi noiden "kärpästen rouva" -lasieni ulkonäköön. Tulin nimittäin todella hyvälle tuulelle vilkaistessani itseäni peilistä, kun ne asetin nenälle (optisista ominaisuuksista en tosin sitten voikaan hirveästi huudella, mutta yhtäkaikki, ajavat asiansa..) Siinä jo riittävästi iloa viidentoista euron laseille tässä tilanteessa kun ei kauheasti viime viikkoina ole naurattanut.

Vointi on viimeajat ollut aikamoisen heikko, sup-sup-supparit vaivaavat, eikä menneet sateiset ajat ainakaan harmaata oloa ilostuttaneet. Nyt tuntuu ihan toiselta, noin niinkuin pään sisällä -kesä on ihan just täällä, ollaan jo saavutettu ne kaikkein kriittisimmät viikot Pullan kanssa, ja kokoakin hällä on jo yli kilon! Sille sietääkin auringon säteillä!

Tuo mekko on muuten odottanut kaapissani jo yli vuoden ensikäyttöä, vaikka siitä tosi paljon tykkäänkin. Viime kesänä ei tullut mieleen ja talvella se ei oikein toiminut, ja nyt sitten oli viileä tähän saakka, kunnes yhtäkkiä nyt olikin sitten vähän liiankin kuuma pitkille hihoille. Viis siitä, käytän sitä niin pitkään kuin saumat antavat myöten!  Ihanaista iduskaa varten nappasin myös kainaloisen mukaan kuvaan -jos siitä nyt tuon pallon vieressä kokoa pystyy kunnolla hahmottamaan :)

Nauttikaas näistä kesäsäistä, pyöräilystä ja pitkistä kävelyistä, minä tyttö paijaan palloa, lepään paljon, mummoilen ja myhäilen. Hyvä tästä vielä tulee, maltilla.

 

Yllä eilen: mekko Just Female, aurinkolasit COS, tennarit Converse, laukku mini pashli/3.1 Phillip Lim

Kommentit

larax (Ei varmistettu)

Moi!

Onko sulta tarkistettu, ettei ole streptokokkitartuntaa? Se aiheuttaa supistuksia, ja sitä voi hoitaa. (Antibiootillakin, mutta harvoin niitä annetaan). Ihan turha kärsiä supistuksista, jos ne siitä johtuu. Esim. Vagi-C -valmiste happamoittaa emätintä niin, että streptokokkibakteerit eivät kykene elämään. Kannattaa kokeilla! Itse makoilin ekassa raskaudessa sairaalassa koivet ylöspäin jatkuvissa supistuksissa. Tokassa tiesin jo, että supistukset eivät paljoa aikaan saa (minulla), vaikka kipeitä ovatkin. Kolmannessa hoidin itse C-vitamiinivalmisteella, ja voin paljon paremmin.

Hertta
Lilou's Crush

Minulla tämä raskaus ei vain käy kropalle (kaikki testit ja tutkimukset on toki tehty varmuuden vuoksi ja osa pariinkin kertaan, sen lisäksi käyn säännöllisesti kontrolleissa), tällä kertaa asiaan onneksi kiinnitetään huomiota hienosti -esikoinen kun syntyi samanmoisen raskauden päätteeksi keskosena. Ja itsekin sitä osaa tulkita nyt kroppaansa ja luottaa sen kertomaan.

Itse olet ihanainen :) Laukku näyttää kyllä kokonsakin puolesta kivalle ja asu muutenkin, alkoi taas ajatus raitamekostakin kiinnostaa. Mutta tärkeimpänä tietysti hurraa kilon pullalle! Toivottavasti olo menisi parempaan päin <3

Hertta
Lilou's Crush

Heh, haluatko kuulla päivän tilan tänään... kesäflunssa, poskiontelontulehdus, hammassärky ja ykätauti... Mutta TÄSTÄ ei ole pääsy kuin ylöspäin!

Voi apua! No, mutta niinkuin itsekin totesit, tuosta suunnan täytyy olla jo ylöspäin. Paranemisia!

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Oi miten ihanan iloinen kuva ja kiva asu :) harmin paikka että edelleen olet ihan lepopakossa, mutta voi miten hienoa että Pulla alkaa olla "turvallisella" puolella. Toivottavasti vielä jokusen viikon kuitenkin viihtyy pallossa, paljon odotuksen iloa ja tsemppiä teille :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) ja sas muuta, varsin rauhallisesti pitää ottaa, onneksi en sentään ole ihan aamusta iltaan sängyn pohjalla, mutta otan tooodeeeelllaaaa rauhallisesti jotta Pulla & Pallo on kaverit vielä monta viikkoa :)

Mariap (Ei varmistettu)

Heippa Hertta! Ensinnäkin, kiitos kivasta blogista! Oon seurannut jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt ensimmäistä kertaa rohkenin kommentoimaan. Ja sitten vielä kysymys eli olen etsiskellyt tuollaisia matapohjaisia valkoisia consseja jo hetken aikaa. Kaupoissa ei ole näkynyt ja tottumattomana nettishoppailijana en ole löytänyt myöskään verkosta. Osaisitko siis vinkata mistä tuollaiset olisi mahdollista löytää kevätkengiksi? :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi kuinka kiva että nyt kommentoit, ja kiitos kauniista sanasista! Nuo tennarit ovat pari vuotta vanhat, mutta auttaisiko malli: ovat siis Converse light acoustic-mallia, mutta nytpä en tiedäkään, onko niitä enää myynnissä! Koitin itsekin vähän googlailla, mutta ei tullut minullakaan vastaan! Toivottavasti löytyypi vielä kuitenkin!

Asikaine
Asikaine

Mageet lasit, aivan ihana mekko ja kauniilta näytät. Hyvä, että pulla on saanut kokoa, hyvä hyvä! Koita jaksaa huilata!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kiitos kiitos :) Täällä pötkötään, nyt vielä kaikenmaaliman tautien kurimuksessa. huh! Mutta suunta on vain ylöspäin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.