Kaunis huominen

Lilou's Crush

Josefin Runquist voitti elokuussa Tukholman muotiviikoilla Textilhögskolanin valmistuvan vuosikurssin oppilaiden näytöksessä Lindexin jakaman parhaan design-idean ja malliston palkinnon. Josefinin suunnittelema "Tomorrow" -minimallisto Lindexille viehätti erilaisuudellaan. Tämä rento, kaunis, helppo ja sopivasti kummallinen housuasu, vai miksi sitä nyt kutsuisi, saisi ilomielin hypätä niskaani.

Ajattele helle, ja liehuvat lahkeet. Ah. Kesä!

 

Kommentit

Tasaraita

Vetäisin itsekin nuo päälleni anytime. Kauniita kesäisiä ja väljiä vaatteita, mistä tulikin mieleeni, että kuin olet Dubaissa pukeutunut? Oletko noudattanut olkapäät ja polvet piiloon periaatetta? Toisaalla kun sanotaan, että olkapäät sekä polvet tulisi peittää, ja toisaalla taas että jommat kummat peittoon.

Meilläkin kävi niin onnekkaasti, että löytyi finskiltä edulliset lennot joten päästään mekin lämpöön tänä keväänä. Välillä näytti jo siltä, että mitään sopivaa ei meidän tän hetkiselle budjetille löydy.

Olenkin nyt vähän jo silmäillyt vaatekkaappia lomaa silmällä pitäen ja voi pojat että on vaikea löytää sopivia vaatteita. Lähinnä siis arvon sen kuumuuden kanssa, että onko farkut esimerkiksi aivan mahdoton valinta ellei halua läkähtyä? Me ollaan menossa siis maaliskuussa, jolloin siellä on kai aika mukavan lämmintä. Arabiemiraateissa en ole aiemmin en ole aiemmin ollut, joten olen ihan ummikko näiden asioiden suhteen. :)

Hertta
Lilou's Crush

Sama tarjous :) kivaa, ajatteles, jos satuttais samalle lennolle! Laitahan viestiä ajankohdasta, jos joudat:)

Olen noudattanut tuota ohjetta, simppeleintä minusta mennä "maassa maan tavalla" pukeutumisen suhteen. Hotellialueella sitten olen ollut lyhkäisemmissäkin vaatteissa, mutta kovin paljastavahan tyylini ei muutenkaan ole :D

farkut on olleet liikaa omilla reissuilla lukuunottamatta tietysti lentoja. Kauppakeskukset, jos niihin eksyy, ovat kylläkin hyvin ilmastoituja, samoin taksit ja metro, eli vaikka ulkona on tuskaisen kuumaa, pitkääkin vaateta kyllä tarttee.

Tasaraita

Hah, no niinpä.
Me oltiin jo vähän niin kuin menetetty toivo reissun suhteen, mutta tosi kiva että lykästi.

Minä kans mielelläni noudatan paikallisia sääntöjä ja sillä haluan kunnioittaa heidän kulttuuriaan. Siksi yritänkin selvitellä, että mikä se niin sanottu oikea tapa on toimia kun eri tietoa olen löytänyt vähän eri lähteistä. Mutta polvet ja olkapäät siis piiloon.

En ole itsekään mikään kova paljastelija :D mutta yleensä t-paidan pariksi kesäisin eksyy hame joka harvoin peittää polvet. Ja jos on pitkää hametta tai housua niin sitä taas helposti pukee yläosaksi jonkun hihattoman. Nyt siis penkomaan vaatekaapista kaikki ilmavat ja kevyet mutta jonkin verran peittävät vaatteet.

Helmi K
sivulauseita

IHANA!

Hertta
Lilou's Crush

NIIN ON :)

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.com

Kääk, en kestä miten upea!!! Pakko saada.

Hertta
Lilou's Crush

On! En seuraa Janni Delerin blogia, mutta tätä asua guuglaillessani törmäsin, ja voi vau... Kurkkaas, ihan huikean hieno oli hänellä tuo pinkki! Itse taitaisin tylsänä taipua mustan puoleen :)

Blackballerinan (Ei varmistettu) http://blackballerinan.blogspot.com

Tuo koko mallisto on vain niin rakkautta ensi silmäyksellä. Rohkea veto Lindexiltä.

Hertta
Lilou's Crush

Oikein hieno -ei mikään suuren riskin mallisto, koska on niin pieni, mutta kertakaikkisen ihastuttava! Materiaaleja en huomannut mulkaista, satuitko sinä katsomaan? Voi kun ei olisi viskoosia (tässä vika on minussa, ei matskussa...) eikä polyesteriä (tässä vika matskussa, ei minussa :D )

blackballerina

Malliston materiaaleja ei missään ollut mainittu tai ainakaan en itse sellaista huomannut. Pahoin kuitenkin pelkään, että materiaalit ovat juuri mainitsemasi viskoosi tai polyesteri.Voihan tietenkin olla, että  materiaalisekoitteissa on mukana myös silkkiä, mutta nähtäväksi jää..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.