Kavalat kettukengät

Lilou's Crush

Ostin jokin aika sitten tyystin kävelemään siirtyneelle kuopukselle kettukengät. Tai niin, ovat kuulemma oravakengät, mutta kettukenkien nimellä kulkevat tästä eteenpäinkin.

Minkä karhunpalveluksen itselleni teinkään! Tätänykyä patukkamme suostuu kävelemään vain ja ainoastaan näillä kengillä. Ei käy nauhakengät, Sorelit, ne ei to-del-la-kaan sovi. Kumisaappaat karjutaan pois näköpiiristä samantien. Leppoisa lapsemme omaa siis sittenkin kuumenevan luonteen, kun tällaisiin elämää suurempien kysymysten, kuten sopivien kenkien, äärelle pääsemme.

Lopputulemana tällä hetkellä siis jalassa ovat ulkosalla siis nämä "hienostelukengät", tai vaihtoehtona on kymmenen kilon veltoksi heittäytynyt punnus kaulassani.

Että pitikin sattua. En kärsi edes ajatella, mitä tapahtuu, kun ketut käy pieneksi.

 

Ketut-alias-oravat löytyivät Zarasta. En tiedä, uskallanko suositella omien kokemusteni perusteella.

Kommentit

I love mondays

Heh, noita muuten oli myös ehtoina kettuversioina joita metsästin pitkään. meillä vaan esikoinen on kasvanut Zaran pienten kengistä ulos. samainen 2v poika on todella tarkka mihin suostuu pukeutumaan..  Taitaa olla äidin vika tuo tarkkuus ;) 

Hertta
Lilou's Crush

Niistä se ehkä mieleeni jäikin. Ajattelin, että tytöille oli tuollainen kainompi väritys, ennenkuin hiffasin että oravahan siinä lukee... Zarassa on kyllä niin supersuloisia pienten kenkiä, ja isompienkin, että paree olla menemättä muutakuin ehdottomassa tarpeessa! Terkut sinne tarkalle kaverille :)

Tikkis (Ei varmistettu)

Voi toista! Meillä on juurikin ne kettuiset ensi kevättä (ja ensiaskelia!) odottamassa, joten kiva kuulla, että teidän tyttö on omistaan noin kovasti tykännyt. Vähän arkailin Zaran kenkiä ostaa, kun ei ole laadusta kokemusta, mutta en vaan voinut vastustaa, vaikka koon valinta oli aikamoista arpa- ja uhkapeliä. Mitä olet itse tykännyt, kestääkö ahkeraa käyttöä?

Ihana on blogisi muuten, ahkerasti luen. Kirjoitustyylisi jaksaa aina ilahduttaa!

Hertta
Lilou's Crush

Iiks miten ihanaa, onpa ihan ÄLYTTÖMÄN kiva kuulla että olet tykännyt. (ihan alkoi hihityttää ilosta :)

Hmm. Nyt heitit pahan tuosta laatupuolesta. Minusta ovat olleet oivia siihen käyttöön, mihin hankittu, siis ovat kestäneet sen aikaa, kun ovat mahtuneet, ja hyväkuntoisina lähteneet vielä eteenpäinkin. Meillä on siskon vanhat Eccot olleet sitten ensikenkinä, kun olivat tosi hyvässä kunnossa, ja kun pohjaa taittelin jne, niin eipä siinä valtavia eroja ole, nuo kun saa tarroilla aika tukevasti kiinni. Toki ainakin nuo meidän Eccot ovat nilkasta sitten jäykemmät, mutta toisaalta eivät nuokaan ihan hunsvotit ole. Eli sanoisin, että ainakin "hienostelukengiksi" ovat erittäin hyvät hinta-laatusuhteeltaan, ainoiksi en sitten ole ihan varma, kun en ole asiantuntija. Tosin, daa, nythän ne ovat ainoat, joissa hänen majesteettinsa suostuu kävelemään :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.