Keinutaan

Lilou's Crush

Laivasta rantautuneet tässä terve! Olipas samaan aikaan kiva ja kamalahko reissu.

Grace oli laivana oikein kiva. Mutta mikä oli aivan parasta, seuralaiseni lisäksi, oli ihan käsittämättömän ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Niin ravintoloissa, kylpylässä kuin kassan takaa saimme supermukavan vastaanoton. Kymmenen pinnaa!

Illastamassa kävimme Oscarissa, maittoi todellakin. Otimme Suomiruoka-menun, herkkua, lukuunottamatta vähän erikoista jälkiruokakokemusta, jossa oli mustikkaa ja skyr-rahkaa. 

Erityisen paljon tykättiin seuraavan päivän Franks-ravintolan mutkattomasta pasta carbonarasta. Saatiin olla väljästi, kun syötiin sen verran myöhään. 

Mutta sitten se heikkous ja heikotus. Ei johdu laivasta, vaan ihan kamalasta tuulesta, joka tuli sellaiselta suunnalta, että laiva keinui todella epämukavasti, ja voin järkyttävän huonosti koko paluumatkan, samoin ystäväni. Asiaa ei helpota kohdallani vesipelkoni, joten oli kyllä jokseenkin ikimuistoinen paluumatka.

Onneksi hytti oli erihyvä, sänky oli pehmeä ja peitto ja tyynyt pulleita, selvittiin ensin tuliaisostoksille ja sitten maihin asti, ja tässä nyt junassa körötellään kohti kotia. Ihanaa nähdä perhe, kauhian ikävän ehti jo kehittää lyhyt reissu!

 

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Onneksi pääsitte turvallisesti satamaan kovasta tuulesta huolimatta. Jotenkin tosi avuton olo tulee tuollaisessa tilanteessa :/

Olin viitisen vuotta sitten risteilyllä hyvän ystäväni kanssa, ja voi että oli kiva reissu! Parhaita hetkiä olivat pitkä aamukahvihetki laivan nokassa (sisällä lämpimässä) ja tietysti herkulliset ruokailut ja rupattelut. Taidettiin tanssahtaakin jossain vaiheessa :D Oikein tekisi mieli lähteä tuollaiselle reissulle taas :)

Hertta
Lilou's Crush

Sanos muuta, ei siinä voinut kuin odottaa, että päästään taas saaristoon saakka, että kyyti vähän rauhoittuu! Meillä meni siis kovasti odotettu "toka päivä" ihan plörinäksi, mutta ainakin seura oli parasta mahdollista. Varmasti mennään uudestaan, mutta minä taidan pitäytyä kesäaikaan tehtävissä reissuissa herkä mahani kanssa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.