Kemuvarustus

Lilou's Crush

Meillä oli perjantaina työpaikan pikkujoulut. 

En  hankkinut uusia tamineita mihinkään tämän kauden kekkereihin, vaikka vähän sitä aiemmin pohdinkin, että pitäisikö sitä nyt. Mielummin kuitenkin sovellan tuolta kaapista jotakin rauhassa hankittua, jos se suinkin on hyvän maun rajoissa mahdollista. Tällä kertaa hippavaate oli melko arkinen, tuollainen lyhythihainen COS:in polyester(!)mekko, jota käytin ahkerasti töissä legginsien ja nilkkureiden kanssa. Aikanaan ostin sen appiukon äidin hautajaisiin, että monessa on ollut mukana, niin ilossa, surussa kuin arjessa. 

Minusta mekkonen toimi näissäkin kemuissa ihan kivasti, kun legginsit korvasi ohuilla sukkiksilla, jalkaan sujautti korkkarit (huh, mahtuivat!) ja kainaloon kaappasi vanhan kunnon Kanelin. Ranteeseen pujotin vielä kullanvärisen Marc by Marc Jacobsin rannekorun vähän blingiä tuomaan. 

Ihan hyvin tällä varustelulla hipatutti! Nappasin salaa asukuvankin, sellaisen tosi chicin toiletien... Onnistuin kuitenkin tunaroimaan, ja nyt sitä ei löydy sitten minkään masiinan syövereistä. Hmpf. Ehkä perästä kuuluu.

Kommentit

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Kauniilta näytit varmasti, as always! Itsekään en raskausaikana pahemmin ostanut uutta – koin sen jotenkin turhaksi. Ne muutamat pakolliset legginsitjamuuthyihelvatat piti hankkia, mutta muuten shoppasin ihan normipuolella.

Ei oikein huvita maksaa niin vähän aikaa käytettävistä vaatteista :/.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Simppeliä ja tyylikästä.
Minulle on aina jotenkin vastahankaista ostaa "juhlavaatetta". En viihdy kovin paljoa mekoissa (tunikoissa kyllä), ja mielummin laitan rahat tavallisiin vaatteisiin. Ja jos tulisi kutsu iltapukujuhliin, niin varmasti vuokraisin sen iltapuvun.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.