Ken kauneiten kimaltaa

Lilou's Crush

Miten ihanan runsailta kimallelakat näyttävätkään pulloissansa! Ovat tällaisen harakan mieleen. Mikäs parempi aika niiden käyttämiseen kuin tämä juhlakausi, eli kaivoin taas näteimmät esille; Lumenen Hiekkaa Purossa (peittävin, ihana!) , Essien Luxeffects -lakoista ruusukultaisen Summit of stylen ja puhtaan kultaisen Rock at the topin sekä kaikkein ylellisimmän, eli Christian Diorin kultahippulakan.

Kimallelakat näyttävät kyllä parhaalta värilalan päällä tehosteena, mutta tällä kertaa valkkasin Essien ihan nakukynsille, aikaa kun ei ole tuhlattavaksi päikkäreiden aikana lakkaillessa, kaikenmoista muutakin pitää joutaa puuhata. Mikä vahinko, että kynsille tuollaisia hippuslakkoja ei parhaalla tahdollakaan saa yhtä meheviksi miltä pullossa näyttävät. Tuossa kuvassa, nimeltään "jättiläisen käsi, joka kaipaa TLC:ltä kynsinauhoille" on peräti kolme kerrosta Essietä.

Nätisti kyllä kimmeltää näinkin ja ilostuttaa sormien osuessa katseen tielle. 

Essien ja Lumenen lakat saatu testiin valmistajilta

Kommentit

Kao Kao

Mä rakastan kanssa noita hippulakkoja, törkeän vaikea saada sitä pois tassuista kun se menee huonoksi, mut ah miltä se näyttää sormissa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.