Kepeät kesähelmat

Lilou's Crush

Ai että. Huomaan aina lämpimien ilmojen alkaessa, että vaatevarastoni toimii tosi hyvin talveen, mutta päätä joudun raapimaan, kun pitäisi pukeutua hellesäähän. Villaa on henkareilla ja hyllyillä jos jonkinmoista, harmaata ja mustaa. Mutta ei mitään kepeää ja kesäisää.

Tänään vietin luksusaikaa lorvien internetissä kesähelmoja vilkuillen, kun lapsi touhusi tätinsä ja setänsä seurassa. Miten se onkin niin vaikeaa löytää oman maun mukaista kesämekkoa -minusta monien parjaamat farkkuostokset on ihan helppo nakki, mutta mekot, siinä on akilleen kantapääni. Pitäisi olla edullinen ja mielummin midi kuin mini. Ei liian päällekäyvä printti mutta ei liian pikkusieväkään. Ei liian synkkä mutta ei liian vaalekaan. Ei liian paljastava, mutta ei säkki. Ei missään nimessä hihoja, hellesäästähän tässä nyt puhutaan.

Näiden vaatimusten myötä onnistuin kuitenkin tuollaiset kivat mekkoset bongaamaan: valkoisella taustalla olevat River Islandista ja harmaalla &Other Storiesilta. RI:n vaatteet noin kolmisen kymppiä, Other Storiesin puolestaan 45. Harmikseni tuo lumpeenkukkamekko oli kuitenkin myyty jo loppuun, toki juuri se oli suosikkini kaikista.

Nyt olisi crowdsoursingille selvästi paikka; jos olet löytänyt tuollaisen tuntomerkkeihin sopivan mekon, mieluiten vielä puuvillaa tai viskoosia, niin vinkkaa!

Ihana tyylityttö löytyi elbowsandknees-blogista.

Kommentit

Tiinamaria (Ei varmistettu)

Mä niin samaistun tuohon ekan kappaleen tekstiin! Piti oikein tehdä tällä viikolla vaatekaapin inventaario ja vielä todeta asia. Nyt olen jo täydentänyt kaappia parilla paidalla ja ihanilla viskoosi-lökäpöksyillä. Kukkamekkovinkkejä ei multa taida herua, kun ainoa ostamani mekko oli tummansininen :D

Terkut Kasarmikadulta (Ei varmistettu)

Heippa muru, Saana täällä (salasana unohtunut, järjestän sen kyllä, mutta ensin tärkeämpiä) :) Tsekkailin tuota sinivalkoista RI:stä ja melkein jo tilasinkin, mutta jäin empimään kokoa. Osaisitko jeesata, asiantuntija kun olet. Kymppikokoa veikkaisin mutta ettei vain yläosa ole liian lötrö/roikkuva. Toisaalta kasi ei välttämäti mahdu lainkaan päälle. Mites sun kokemukset River Islandista?

Hertta
Lilou's Crush

Heippa muru! Mulla on ollut ennen 10, nyt oon varmaan 12. Ja mähän tykkään vähän rennommasta. Kymppi vastaa musta aika hyvin kokoa 36 ja 12 38/40. Ainakaan kympin housut ei mulle merkiltä nykyään mahdu. Mä luulen, että kymppi vois olla sun juttu! Pus sinne :) Ja muuten kokemukset: muutama lempivaate sieltä, mutta on kohdalle osunut pari vähän hömelöäkin hankintaa laadun puolesta.

NinaVee
Väreilyjä

Mulla on sama ongelma. Tai siis oikeastaan sellainen ongelma ettei mulla ole mitään kesävaatteita. Tähän asti olen nämä helteet kulkenut mustissa farkuissa tai kapeissa mustissa puuvillahousuissa, olen vain käärinyt lahkeet nilkkapituisiksi. Viime kesänä oli koko ajan niin kylmä etten edes tajunnut ettei minulla ole kesävaatteita. Nyt tuo helle iski niin yllättäin etten pysynyt perässä. Onneksi on Marnin silkkipöksyt (samat kuin sulla), mutta ne tuntuu niin yökkärinhousuilta etten jostain syystä voi laittaa niitä töihin. Tartten kesävaatteita mutten ehdi ostoksille ikinä. Pyh ja pah, ehtii syksy tulla ennen kuin löydän itselleni kesäkamppeita. :/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.