Kesäasut hoi! Voita HP SmartPrint superprintteri

Lilou's Crush

Heissan kaverit,

Digityttönä nappasin tiätty kiinni tarjoukseen, kun tarjoutui mahdollisuus osallistua HP:n Photosmart Premium-kampanjaan. Olen vähän heikkona noihin teknisiin vempaimiin, mikä lieneekin tullut jo selväksi, ja tässä on nyt kaveerattu tovi tämän tulostinlaitteen kanssa.

HooPee on aika epeli printteriksi, sillä perinteisen väriprinttauksen lisäksi sillä voi tulostaa valokuvia vaikka mualimalta printterin omaan meiliosoitteeseen ja se ruksuttaa ne ulos, siellä missä ikinä onkaan, tai tallettaa kuvia pilveen tai kaikkein kätsyintä mielestäni, tuutata kameran muistikortti sille varattuun lokoseen printterin kylkeen ja valita printattavat kuvat siitä. Lisäksi koneella pääsee nettiin tuommoisella iPhonen näköisellä ohjauspaneelilla, ja  koneen omasta palvelusta on ladattavissa kaikennäköistä hyötyä ja hupia

-meillä on päästy vasta lastenjuttuihin, ja juututtu niihin. Etenkin värityskuvat on pop!

Asennus on tarkkaa puuhaa...

Mutta se arvonta sitten: osallistu printterin arvontaan lähettämällä kuva (säädyllisestä) lempparikesäasustasi 15.7 mennessä printterin meiliosoitteeseen eprint@miltton.fi Kuvat printtautuvat siellä itsestään, ja korjaan sadon ja esittelen hauskimpia/iloisimpia/vinkeimpiä kesäasuja heti ameriikoista palattuani.  Voittajan kontaktoinnista ja printterin lähetyksestä vastaa PR-toimisto Miltton, toki ilmoitan voittajan täälläkin.

Tässä  esittelyvideo, josta käyvät kaikki mahdolliset herkut ilmi:

 

 

 

Että simmotiis. Laittakaa printteri laulamaan kesäasulauluja :)

Kommentit

lilia (Ei varmistettu)

hei lilou,

kysymys sinulle kun olet auktoriteettini perinteisesti muoti- ja näemmä nyt myös kosmetiikka-asioissa :)

miten se taannoin tilaamasi porefessional-voide on toiminut?

on meinaan alkanut meikkistä hieman vaivaamaan laajahkot ihohuokoset tuossa nenukan pielissä etenkin näin kesähelteillä. jospa tuosta ihmevoiteesta löytyisi apu?

vastauksena kiitollisna oottaen
uskollinen lukijasi lilia :)

Hertta
Lilou's Crush

Lilia, haha, miten hienoa :D Ja voide on toiminut oikein hyvin ne kerrat, kun olen käyttänyt :) Mutta vitsit, helteillä en olekaan sitä nassuun laittanut, eli kestävyydestä en siksi voi antaa takeita. Noin peruskäytössä, suosittelen :)

Lilia (Ei varmistettu)

kiitos vastauksesta lilou! ja suosituksesta myös. kaipaa tämä naama siloitusta helteiden jälkeenkin. taidan klikkailla voiteen ostoskoriin siis.

kiits, kiits ja ihanaa kesän jatkoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.