Kesähousut

Lilou's Crush

Sujautin tänään jalkaan eppuekaa kertaa nuo Marni for H&M-pöksyt. Olen nimennyt ne riikinkukoiksi tuon kuosin vuoksi. Minusta aika hauskat, kun yhdistää tuohon perusharmaaseen. Muuta en oikein keksi kaveriksi.

Ajattelin tässä aamulla semmoista, että kun loma tulee, niin käyn koko vaatekaappini läpi, josko keksisin vakkariyhdistelmien lisäksi jotakin ihan uusia.  Jotenkin sitä vain jumittuu niihin ensiksi mieleen tuleviin komboihin.

 

PS. Lapsi sanoo aina, että "Naura äiti, hymyile isosti" ja sitten näyttää hyviä poseja kun otetaan kuvia. Nyt ei kyllä äipän polvet ihan tuohon asentoon taipuneet, normaalisti kyllä muistikortilla on enemmän akrobatiaa kuin "virallista blogimateriaalia" :)

Housut H&M, paita Isabel Marant, ballerinat Tory Burch, laukku Zara.

Kommentit

Martina (Ei varmistettu)

Kehupa vähän tuota laukkua! :) Ootko tykännyt?

Laura Q / Kahden suora (Ei varmistettu)

Mä kyllä toivoisin, että tyylibloggarit alkais ottaa posemallia lapsilta. Saatais vähän luovuutta asentoihin! Sun tyttös vois selkeesti vetää kurssin aiheesta ;)

Hertta
Lilou's Crush

Martina, kehun :) On mahtava, jos mukaan pitää saada läppäri, villatakki tai takki, kenties varakengätkin, ja vielä mahtuu perustarpeetkin. Säilyttää muotonsa tosi hyvin, eikä säikähtänyt sadepisaroita. Huonoja puoliakin on...laukkua ei ole kovin hyvä kantaa olalla, ja se on aivan musta aukko, kun sieltä pitäisi nopeasti jotain penkoa esiin. Mutta silti, plussat voittaa :)

 

Laura Q, no niinpä :) Pitää varmaan kerätä parhaista kollaasi jossain vaiheessa :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan kesaiselta nayttaa :)

Mita mielta olet Marnin poksyista? Olen ostanut itselleni samat, kokoa 36, ja tuntuu etta ovat kauhean prutkut, varsinkin takapaasta ja vyotaro on loysa. Harmittaa, koska tykkaan kuosista ja loysasta tyylista, mutta takapuoli on liian 'kalsarimainen'. Olisi pitanyt ostaa 34 (olen kokoa 36), mutta netista ostin, joten en voinut tietaa, ja tietty kaikki myytiin loppuun hetkessa.

En haluaisi kaunottarista luopua, vaikka eivat ne kovin imartele. Vinkkeja miten prutku takapuolta voisi fixaa muuta kuin peittamalla pitkilla paidoilla?

-ansku

Hertta
Lilou's Crush

ansku, minulla ovat kokoa 36, käytän vaihdellen alaosissa 36 ja 38-kokoja yleensä, eli ovat siis hitusen reilut kolmekutosiksi. Lohduttaako yhtään, jos sanon, että minusta noissa sööteintä juuri on se kalsarimaisuus :)  Tai sitten, josko ihan vain joku ompelutaitoinen sivusaumoista kaventaisi? Ja toinenkin lohdun sana, kesällä hellesäällä on ehkä ihan hyväkin, etteivät ihan iholla istu... Vitsi, muuta pomminvarmaa ei sitten varmasti ole, kuin juuri ne pitkät paidat.

NinaVee
Väreilyjä

Mulla on myös nuo housut ja myös minua häiritsi housuja sovittaessani tuo pussittava takamus. Oma ratkaisuni oli ostaa ihan liian isot housut jolloin pussituksesta tuli entistä isompi. :) Olen normaalisti kokoa 34 ja nämä housut ostin koossa 38. Välillä kyllä meinaavat tippua jalasta, mutta kun lasken ne sovinnolla lantiolle niin lököttävät ihan kivasti. Ja pepun voi peittää takaa pidempihelmaisella puserolla. :)

Oma yhdistelyni löytyy täältä.

Heini Hensku (Ei varmistettu)

Mulla on tuo riikinkukko-toppi ja olen yhdistellyt sitä ylläri-pylläri mustiin pillifarkkuihin;) voisihan sitä rohkeamminkin yhdistellä, mutta mulle riittää tuo:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva asu!

Muikku_ (Ei varmistettu)

Vitsit nuo näyttää hienolta kun ovat oikean mittaiset. Ostin nuo itselleni aleista kun jäivät niin kovasti vaivaamaan, tykkään housuista ihan hirmuisesti mutta mulla ne näyttää ihan pyjamahousuilta kun lahkeet on ihan normipituiset. Pitäisi ehkä yrittää lyhentää mutta pelottaa alkaa itse käsittelemään silkkiä.

Pitää muuten yhdistää noita harmaaseen, näyttää kivalta. Olen itse ollut vielä tylsempi ja pitänyt vaan mustaia yläosia...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.