Kesämekossa

Lilou's Crush

Alkukesästä kaipailin kivan kesämekon perään, ja tuon päälläolevan löysin sitten Espanjanreisulta. Vilpoisaa viskoosia, jujuna hyvinkin avonainen selkä, jota en sitten toki hiffannut ikuistaa. Sävyltään sellainen, että menee vähän syksymmälläkin vaikkapa neuleen kanssa. Äidilläni oli hyvin samanhenkinen kolttu kun olin lapsi, malli ei erityisesti imartele noin paikallaan pönöttäessä, mutta koska kangas on kevyttä, se kulkee mukavasti liikkeen kanssa.

Tässä fundeeraan, miten vietettaisiin tytön kanssa kolme jäljellä olevaa lomapäivää. Lähtiskös sitä huomenna Lintsille, Lahteen vai köllisikö omalla pihalla. Kaikki hyviä vaihtoehtoja. Ihana kesä, voi kunpa loman ei ihan vielä tarvitsisi loppua!

Kiitos muuten kovasti kaikille kirputtelijoille tänään, olin mukava nähdä teitä ostoskelijoita ja kanssabloggaajia! Toivottavasti teitte tosi kivoja löytöjä!

 

Asu: Mekko ja laukku Zara, tossut Toms, arskat Ray Ban.

Kommentit

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/

Nätti mekko! Minä olen myös etsinyt kevyttä, kaunista ja vilpoista kesämekkoa keväästä, tai oikeastaan jo viime kesästä asti, mutta en ole löytänyt sitä vieläkään. Päätin juuri lakata etsimästä ja olla ilman. Jos minun kesämekkoni on musta niin kesämekkoni on sitten musta. Mustia mekkoja kun kaapissa on jo useampikin. :)

annemi

TOMSin tossut! <3 

Korundi (Ei varmistettu) http://secretwardrobe.bellablogit.fi/

Just tuollaista helpon ja nätin kesämekon olen itsekin tämän kesän haikaillut, tosi nätti kyllä on! Palasin eilen Espanjasta, mutta ei omalle reitille osunut vastaavaa ihanuutta, tai sitten en vain osannut katsoa oikeista paikoista, höh. :)

Näytät ihanan kesäiseltä! Kukkamekon kokoinen aukko omassakin kaapissa...

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Sulla on kilometrin pituiset sääret! Wau!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.