Kesän kivoin huulimeikki

Lilou's Crush


Muikeata maanantaita! Täällä aloitellaan uutta viikkoa eilen kirjoitetun mutta julkaisun temppuilun vuoksi tälle aamulle jääneen postauksen parissa. Aihe nyt ei yhdessä illassa vanhene, joten täältä siis pesee. Tai oikeastaan värjää.

Mieltymykseni kynänmallisiin meikkijuttuihin taitaa olla jo kaikille selvä. Olenkin hehkuttanut IsaDoran mainiota Twist-up gloss stick- huulikynää viime kesän loppupuolella ja edelleen sellainen kulkee aina mukana laukunpohjalla (ha, juuri nyt ei tosin kulje kassi mihinkään, vaan roikkuu Oka-naulakon oksassa odotellen aktiivisempia aikoja). Sain testiin Lumenelta kesäuutuuden Raspberry Miracle Lip Sorbet-huulimeikkikynän (vähintäänkin yhtä kukkeasti nimetty kuin IsaDoran kynä ;) ja ihastuin siihen kovasti.

Syitä ihastukselle oli muutamia: testiin tulleet sävyt eivät sisällä helmiäistä, josta en huulillani yleensä pidä -toisille sopii, mutta itse tykkään puhtaammista väreistä ilman kimmellyksiä. Tällainen kiilto sopii mielestäni hiukan paremmin kuivuuteen taipuvaisille huulille, samoin kuin tällaisille vähän pulleammille tapauksille, joiden kokoa en niin erityisesti välitä korostaa, ettei puoli naamaa näytä olevan yhtä suuta. Tasaisen värin lisäksi puna oli hitusen peittävämpi kuin viime keväisissä Lumenen huulimeikkikynissä.

Puna siirtyi hurjan kauniisti kynästä huulille ja kesti pidempään kuin osasin odottaakaan. Todistusaineistoa nappasin peilin kautta kännykällä, mutta värin intensiivisyys kenties on tästäkin nähtävissä.

Aurinkoista alkuviikkoa <3

 

Share

Kommentit

Nina Enroth

Hyvältä näyttää. Vanhana kauneusammattilaisena en koskaan lakkaa ihastelemasta tuota tuotteiden nimeämisen luovuutta :) 

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä :D -siis en tosin ammattilaisena. Heillä on Lahja. Niin tuote- kuin sävynimissä. Ja sama taito on henkilöllä, joka nimeää Kauniiden ja Rohkeiden jaksot :)

Aisha J
Aisha

Oijoi, tuota ostamaan heti tänään! IsaDoran versiot ovat olleet kovassa käytössä, kynämalliset on tosi kivoja :)

tuuliv (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! :) Katselinkin noita huulikyniä kaupassa, mutta jotenkin oon tosi huono valitsemaan oikeaa sävyä, siis sellaista, joka sopii(en siis käytä normaalisti huulillani muuta kuin rasvaa ja satunnaisesti kiiltoja). Ehkäpä voisin vielä käydä tutkailemassa noita sävyjä ja valita sitten vaikka jonkun ei-niin-erottuvan sävyn, ettei tuote sitten jää käyttämättömänä lojumaan minnekään. Sulle kyllä sopii tuo sävy tosi hyvin, mikähän sävyn nimi/numero on(jos niihin on merkitty)?

Hertta
Lilou's Crush

Tuo minulla käytössä oleva on nro 19 -sellainen ruusuinen pinkki. On aika voimakas väri, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, se kyllä "herätti naaman" vaikka ripsarin lisäksi muuta meikkiä ei ollutkaan :) isadoralla on myös kivat sävyt, sieltä itselläni on yksi ehdoton hillitty lemppari, harmi kun en nyt juuri sen sävyä pääse tarkistamaan, mutta kaunis nude vaaleanpunainen (varmasti muuten löytyykin aiemmista postauksistakin, joihin nyt kännyllä en uskalla klikkailla, ettei kommentti katoa taivaan tuuliin!)

uuliv (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta. :) Se IsaDoran sävy taitaa olla se 10 (Lovely lavender), ainakin sen olit maininnut tuossa postauksessa, johon linkki vei. Suuntaanpas tästä siis tutkailemaan piakkoin noita vailkoimia, vaikuttaa kokeilemisen arvoisilta tuotteilta nuo huulipunakynät. :)

Hertta
Lilou's Crush

No just sehän se oli :) olen tosiaan itse kovin ihastunut, helppoja mukana eivätkä tahmaakaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.