Kesäpäivä maalla

Lilou's Crush

Olin joskus kuullut paikasta nimeltä Haltiala. Nyt, kun pystyn nauttimaan kesästä muutoinkin kuin pötkötellen, tuli viimein aika päästä tutustamaan sinne, ja saada tytölle kivaa kesäpäiväohjelmaa. Auto alle, vartti hurruuttelua, ja saavuimme kotieläintilalle.

 Siinä, missä tyttö fiilisteli eläimiä, minä ihastelin muuta miljöötä. Ihanan vihreää ja rauhallista.

Hiki tuuheakarvaisilla, ja suurin osa eläimistä viihtyi tietysti tiiviisti varjossa.

(sekunti kuvan oton jälkeen possu alkoi papanoimaan lättiinsä ja sitä riitti. Luulen, että ollaan kaikki tyytyväisiä ajoitukseen ;)

Ekaa kertaa ponin selässä. Jokseenkin kallista lystiä, 5€ miniminilenkki, mutta ehdottomasti kustannustaan suurempi elämys ja erittäin mukava ohjastajaherra.

Tilalta löytyy myös kahvila Vanha Pehtoori (ylin kuva), jossa kävimme munkkikaffella. Hellesäällä kerrassaan kiva paikka. Suurin osa muista kahvilan kävijöistä nautiskeli kylläkin pienoiseksi yllärikseni ohrajuomaa, mutta toki hyväntuulisesti ja rauhallisesti, eli mikäs siinä.

Haltialan tilan pellolle lähellä on muuten kylvetty herneitä, joita saa käydä poimimassa ihan ilmatteeksi! Hauska kokemus kaupunkilaistytölle, jonka suurinta herkkua ovat juuri nuo vihreät pompulat. Vierestä löytyy myöhemmin kesällä samaan tapaan toimiva auringonkukkapelto. Suosittelen lämpimästi!

Kommentit

- (Ei varmistettu)

Minä olen kiinnittänyt myös Haltialassa huomiota siihen, että kun lapset siinä iloisesti ruokkivat lampaita, niin aikuiset vieressä vetävät terassilla kaljaa ja tupakat käryää. En tiedä, ovatko nämä kaljottelijat lasten vanhempia (tuskin), vai ihan jotain muita paikallisia baarikärpäsiä? Joku vähän ällöttävä epäsuhta tuossa kuviossa kuitenkin on... Kotieläin tila on LASTEN paikka, eikö edes sitä voisi pitää annisteluvapaana?

Hertta
Lilou's Crush

Minä luulen, että se on lähiseudun nätein terassi, ja siinä on kiva piipahtaa vaikka pyörällä. Kaikki käyttäytyivät tosi siivosti, että häiriötä ei ollut, mutta oli kyllä yllätys sinänsä se yhdistelmä -siis kun ei osannut odottaa moista.

Hertta
Lilou's Crush

Minä luulen, että se on lähiseudun nätein terassi, ja siinä on kiva piipahtaa vaikka pyörällä. Kaikki käyttäytyivät tosi siivosti, että häiriötä ei ollut, mutta oli kyllä yllätys sinänsä se yhdistelmä -siis kun ei osannut odottaa moista.

Kirsikkamaaria (Ei varmistettu)

Hei Hertta,
Minusta kommenttisi on taas vähän outo. Mitä vikaa on ottaa olut terassilla, vaikka se olisi mikä kotieläintila? Itsekin juon helteellä mieluummin siiderin/oluen, kuin kahvia. Limpparia en juo, ja pullan/munkin kanssa vesi on taas vähän pliisu juttu. Rasittaa suunnattomasti suomalainen mentaliteetti siitä, että jos ottaa oluen - missä tahansa - se on heti öykkäröintiä. Todetaan, että huh, ei ollut sentään mitään mellastamista tai sekoilua. Siis whaat? Yksi olut ei tee kenestäkään humalaista, se on enemmän virkistykseen ja nautintoon lomapäivänä kuin juopumiseen. Ääh. Oikeesti. Juon oluen/siiderin ihan lapsen seurassa, mitä sitten? Toivon todella, että lapseni oppii mallin, että se on ihan ok, kuin että sitä pidetään paheksuttavana ja kielteisenä asiana. Eikä aina tarvitse ottaa puolen litran tuoppia, kyllä useimmista paikoista saa ihan pienenkin pullon.

Hertta
Lilou's Crush

Muotoilin selvästi itseni huonosti! Tarkoitin siis sitä, että yllätyin siitä, että luulin olevani menossa ihan vain lasten paikkaan, ja sieltä löytyi tuo viihtyi terassikim, ihan kirjaimellisesti keskelt peltoa -tämä siis yllätti! kävijät nimenomaan olivat niitä, jotka alkoholikäyttäytymisen hallitsivat. Olen siis kanssasi ihan samoilla linjoilla alkoholin käytön suhteen, ja toivon opettavani omalle jälkikasvulleni fiksun tavan nauttia alkoholia.

Hannele/mRS.L (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Oi miten ihanan kesäisiä kuvia! Yks hyvä puoli lasten hankkimisessa muuten ehdottomasti monipuolisemmat kesäreissut :D.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Heini Hensku (Ei varmistettu)

Haltiala onkin tosi kiva paikka kesällä, käytiin siellä useasti niinä aikoina kun asuttiin lähistöllä Tapanilassa. Ja tosiaan aikuisia terassilla... sinne joskus kaksinkin pyöräiltiin joen vartta pitkin kesäretkelle "yhdelle" silloin kun oltiin vaan me kaksi aikuista, samoin poimimaan herneitä ja auringonkukkia, joten yksi siideri siinä janojuomana mukavasti meni (ja käyttäydyttiin siististi ;) . Poika oli 1,5vuotias kun muutettiin pois lähistöltä, mutta muistaakseni kyllä eka kesänä käytiin siellä myös taaperon kanssa, vaikka taisi olla ihan vaan vanhempien iloksi vielä se retki silloin, kesäkahvit ja maalaistunnelmaa. Ihanaa kun olet päässyt nauttimaan kesäretkistä! :) Mä vaihdoin nyt taas vuorostani lepomoodiin (rv 30 +), kun olis pitänyt alkaa kävelemään bussille ja bussilta muutamia kilsoja päivässä ja istua toimistolla lytyssä 8h päivässä ja supparit ne taas paheni kun yhden työpäivän testailin.... Kotosalla hikoilen ja sohvakonttorista töitä teen. Nauti kesäpäivistä! :) terkuin Heini ps. Pikku-Lokki on ihan mahtava ekaluokkalaisen huoneessa, ja tykkää kovasti siitä itsekin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.