Keskiviikon virtuaalilounas, tuu mukaan!

Lilou's Crush

Tulipa mieleeni näin lounasajan lähestyessä ja Lilyn viime viikon ruokajuttuja miettiessäni, että mitä jos tänään tehtäisiin ihan pikkuinen hyvä teko, ja lounassetelin hinnalla vietaisiin jokainen 300 Bangladeshilaista pikkukaveria lounaalle myöskin.

Unicefin verkkokauppa tarjoaa pehmeitä lahjoja, joilla voit antaa aineetonta hyvää lähimmäisellesi kortin muodossa ja kehitysmaihin pienen avun ison hädän keskelle. Jouluna, tai vaikka just nyt heti.

Lahjavalikoimaan kuuluu mm tuo juuri lounaaksi ostamani 8€:n 300 annospakkauksen paketti energiajauhetta.

Mitä mieluimmin ottaisin seurakseni tälle yhden naisen mobilisoimalle keskiviikon virtuaalilounaalle toimarimme Ollin (jolle oman korttini lähetin) lisäksi myös teidät ja teidän 300 lähintä vierasmaalaista ystäväänne.

Ei mulla sitten muuta juuri nyt.

Kommentit

Kia
Culinarista

Ostin poliorokotteet lahjaksi ystävälle joka täytti vuosia. Hyvä teko, parempi mieli <3

Anniina/ UNICEF (Ei varmistettu)

Hei,

Kiitos Hertta aivan mahtavasta ideasta! Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan tähän tempaukseen. Jos ei tänään ole ehtinyt mukaan virtuaalilounaille voi siihen osallistua muunakin päivänä.

Hienoa, että haluatte olla mukana auttamassa heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Ilman teitä, emme pystyisi UNICEFilla toimittamaan elintärkeitä tarvikkeita lapsille.

Oikein mukavaa alkavaa joulunaikaa kaikille ja käykäähän tutustumassa molempiin uusiin kauppoihimme:

http://www.pehmeapaketti.fi/

http://www.unicefshop.fi/

Terkuin,

Anniina
Suomen UNICEF

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.