Kevään 2013 kenkämuoti

Lilou's Crush

 

 

 

Vitsit miten odotankin jo kuivia katuja. Fiilistelin tähän tunnelman nostajaksi vähän kevään kenkiä, joista bongailin kolme pääjuttua:

  • Aamutossut. Viime kesänä läpi lyönyt "slippers" malli on entistä vahvemmin -ja rohkeammin esillä värein ja erikoisin materiaalein
  • Piikit ja niitit. Sama homma, entistä isompina, entistä useammassa kenkämerkissä on tarjolla metallikoristeisia kenkiä -usein käsikädessä tuon edellisen mainitun mallin kanssa.
  • Terävä kärki. Pitkän tauon jälkeen trendikkäin kengän kärki on nyt kapeaakin kapeampi

Koska itse en juuri nyt korkeita korkoja voi käyttää kuten ennen, olen erityisen ihastunut matalien kenkien monipuolisuuteen -ja näköjään vain niitä poimin kollaaseihinkin :)

Metallivärit jatkavat myös kenkien pinnoilla, kultaa, ruusukultaa, platinaa ja hopeaa, tykkään kovasti -kultaiset remmisandaalit ovat olleet itselläni monen kesän lempijalkineet. Ostin ne aikoinaan työporukan kanssa lomaillessa Marbellasta, ja nyt nuo muistojen kengät kyllä joutuvat roskikseen, kuusi vuotta näytti tekevän tehtävänsä Zaran sandaaleille.

Bonuksena katu-uskottavampien kenkien päälle vielä Charlotte Olympian kissabalsut ja Marc Jacobsonin koirulit. -Söpöt, mutta turhan kalliit lemmikit allergiselle :)

Nyt tää lähtee hiihtämään ensimmäistä kertaa kahden vuoden tauon jälkeen. Saapa nähdä, mitä polvi tuumaa, täytyy ottaa tosi tosi varovasti, etenkin kun hiihtotyylini on villi ja vapaa eikä se vähän polviystävällisempi pertsa.

Hienoa talvilauantaita!

Kommentit

Laura / Tirsat (Ei varmistettu) http://www.tirsat.blogspot.fi

Hiihaa, Tilasin just eilen itselleni nastalliset balleriinat. Vaikka en oikeasti pidä balleriinoista, mutta nastoitettuna ne eivät jotenkin näytä liian tyttömäisiltä...

ps. Oon otettu, että Kahden suora on edelleen tuossa sun suosikkilistalla, mutta se blogihan kuopattiin lokakuussa... :) Tirsat on uusi osoitteeni.

Ninaolivia

Hei tosi makeita popoja, kiitoksia...kevättä odotellessa. :-)

annemi

Aiiiiiijaiiiii, haluan tuollaiset kisukengät! :)

Hertta
Lilou's Crush

laura, sää oot ihan trendien aallonharjalla siis :) Sovitin joskus sellaisia meganiitillisiä Zarassa, ja heti alkuun onnistuin raapaisemaan haavan akillesjänteeseen. Ei siis ehkä mun kaltaiselle kohelolle :D

Ninaolivia, eiks oo! Kesä tänne! Eka kevät, kuivat kadut!

Annemi, ne oiskin suloiset! Harmi, että hintaa oli reilut 500€, vähän meni yli mun lemmikkihintahaitarista :)

annemi

Öh, nii meni muuten vähän yli munkin budjetista ;)

Hertta
Lilou's Crush

:D

LittleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Kevääät, tule joooo! :) Ihania! :)
Näyttäis siltä että tästä muodista löytää jotain ostettavaa tälläinen matalien kenkienkin kaveri :)

Hertta
Lilou's Crush

LittleB, ihan parasta, kun on näissä "lopottimissakin" valinnanvaraa :) oon niin mukavien kenkien ystävä, ettei tosikaan, ja korot harvemmin on munkaan suosikit :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.