Kevättä tutkimassa

Lilou's Crush

Eilen piti lähteä ajelemaan kohti Lahtea, mutta suunnitelmiin tuli viime metreillä pieni muutos. Se mahdollisti visiitin Polhemin Showroomille, kunhan vain nappasin tyttären mukaan viereisestä päiväkodista. Oli tosi kiva käydä typyn kanssa ihastelemassa kevään värejä, piristi räntäsateen keskellä kummasti. Nelivuotiaasta pikkunaisesta on muuten mahtavasti seuraa myös tällaisissa aktiviteeteissä! Häntä tosin vaatteita ja kenkiä enemmän kiinnostivat Casallin jumppavälineet, erityisesti ne "vatsalihaspyörät" jollaisella enon luona rullailee sekä (pinkit) joogamatot.

Ensi kesän muoti näyttää lohdullisen turvalliselta. Pastellit, neonit ja raidat, siellä mennään sulassa sovussa. Oma lempparilöydökseni olivat nuo Lindexin Holly&Whyten "pyjamahousut". Oi kun olisivatkin kivat kuumana hellepäivänä. Aurinkolaseissa kokoluokka on edelleen puoli naamaa peittävä, ja hyvä niin. Kengissä bongailin paljon nuden sävyjä, mokkasiinit näyttävät olevan vahvasti mukana ensi kesän mallistoissa myös.

Kaikenkaikkiaan, näyttää siltä, että jos ehdottomasti haluaisin olla hip pop ja khuul tulevana kesänä, en joutuisi uusimaan vaatevarastoani, niin samanlaiselta muoti näytti kuin viime kesäkin. Mustavalkoinen graafisuus puuttui ainakin Lindexin ja Firetrapin mallistoista täysin, Henkkamaukalla ja muutoinkin maailmalla kun se tuntuu olevan se "it"-juttu juuri tulevalle kaudelle.

Kommentit

Luru
Changes

Hih, mulla pisti het ensimmäisenä silmään nuo "pyjamapöksyt"! Näyttävät just mullekin sopivilta kesäpöksyiltä! :)

Anna-M (Ei varmistettu)

Tämä ei ihan liity aiheeseen, mutta vaatteisiin kuitenkin: muistelisin sun joskus postanneen raskausajan pukeutumisestasi, muistanko väärin? Jos olet näin tehnyt, voisitko millään linkata tekstin? :) Oon vähän hädässä tän hetkisen vartalomallini ja vaatekauppojen tarjonnan kanssa ja jotenkin ajattelisin, että sun äitiystyyli on pakosti ollut ihana, kun se on sitä muutenkin - ja lisäksi tyylisi on hyvin lähellä omaani.

Jos olen kuvitellut koko jutun (mikä on täysin mahdollista) niin unohda koko juttu. :D

Ihanaa viikonloppua!

LTL-Anna
Loving These Looks

Neonvärit siis edelleen muodissa, not a good look tällaiselle kalkkilaivan kapteenille mutta onneks voi aina turvautua mustaan ja valkoiseen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.