Kiikkustuoli

Lilou's Crush

Muistatte ehkä, kun tovi sitten tuskailin epähuoneemme kanssa? Niin vain kuulkaas aika hoitaa hommat, sillä nyt remontin ollessa loppusuoralla (törrrrkeän kamalan betonilattianhionnan jälkeen!), huoneesta uhkaa tulla peräti lempitilani koko talossa. Enpä ois tätä osannut kuvitella!

On mahtava nähdä, miten kaksi ja puoli vuotta sitten tehdyt materiaalivalinnat edelleen tuntuu justiinsa täydellisiltä. Kaunis vaalea lautaparketti peittää jo lähes koko alakertaa. Vaaleus astui tuohon matalaan ja epäkäytännölliseen tilaan, ja salamana sen myötä kirkastui myös sisustusprobleemani.

 

Sain viimein paikan useita vuosia sitä odottaneelle, mummaltani perimälle ompelupöydälle. Se vain otti paikkansa tiiliseinän edestä, ja samantien tiesin sen saavan seurakseen valkoista String-hyllyä, jota meillä on muissakin huoneissa. Näiden lisäksi tilaan on tulossa vielä yksi huonekalu, nimittäin kiikkustuoli!

 

Nyt odottelen kotitalousvähennyksen suomia veronpalautuksia -Eamesin RAR-keinutuoli on mieheni ja minun yhteinen joululahja. Jo muutaman vuoden olemme menneet niin, että hankitaan varsinaisten lahjojen sijaan jotakin yhteistä kivaa, ja tällä kertaa se on tämä tilaan sopiva, matala, lempeän lokin näköinen kaunokainen.

Kunhan kirjaimellisesti pöly laskeutuu ja suti suihkii viimeisetkin kerrokset, laitan kuvia uudistuneesta tilasta :)

 

PS. edullisimmin rahtikuluineen tällä hetkellä olen löytänyt (aidon, tuolista paljon kopioita!) RAR-tuolin Ambiente Directistä -jos jollakulla hyviä vinkkejä, otan ne mieluusti vastaan!

 

Kuvat 1, 2 Vitra.

Kommentit

el-li

Oi oi, kiitos Ambiente Direct vinkistä. Hankintalistalla oleva jakkara löytyi myös sieltä ja sehän on tuolla yli satasen halvempi kuin joissain nettikaupoissa mitä oon läpi kahlannut. :-) Toi teidän tuleva kiikkustuoli on kyllä hieno!

Hertta
Lilou's Crush

Ei kestä, kiva kun voin olla avuksi :) Uteliaana kiinnostaa, millaista jakkaraa olit tilaamassa :)

Mai111 (Ei varmistettu)

Ambientista minäkin tilasin Eamesit jokin vuosi sitten, ja kaikki toimi vallan erinomaisesti.

Hertta
Lilou's Crush

Minä olen myös tilannut Ambientista jotakin, mm. Artemiden valaisimia ja kolme Flosin lamppua, näiden jälkimmäisten kanssa oli vähän probleemaa, kesti tosi kauan, että paketit saapuivat, vaikka piti olla varastokamaa, muuten meni tosi hyvin! Tuoleja olen tilannut yleensä Einrichten Designista saksasta, mutta nyt postikulut olivat 40€, joten se jäi siitä syystä pois valikosta.

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Hieno tuoli!!! Ehdottomasti must have!

Hertta
Lilou's Crush

No niin on :) Pian tulee, jee! Terkut sinne, meikä laskeutuu Pariisiin ensviikolla, en malta odottaa!

K6 (Ei varmistettu)

Oman kiikkusen tilasimme jokunen vuosi sitten smow.de-sivustolta. Luotettava toimittaja aitoine tuotteineen..oli ainakin silloin. Jännityksellä jään odottelemaan lopputulosta :)

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä, luotettava kuva minullakin smowsta! Näissä hommissa pätee kyllä vanha totuus, "jos tarjous vaikuttaa liian hyvältä, se on huijaus". Eli hinnat eivät oikeastaan vaihtele toimittajittain ulkomailla (Suomessa Vepsäläisellä harmillisesti muistaakseni yli 600€, joka saa jo kyllä kääntymään ulkomaiden puoleen), erot tulee sitten toimituskuluista ja toimitusvarmuudesta.

Sanph
Sanph

Syvä ihastunut huokaus. Onnea hienosta joululahjavalinnasta! Eamesin RAR on yksi pitkäaikaisista unelmistani. Ehkä sitten kun valmistun..? Helsingissä käydessä haluan aina piipahtaa poikaystäväni kanssa COSilla ihan vaan, että pääsen miesten osastolla istumaan tähän tuoliin, kun toinen shoppailee, heh. RARiakin enemmän himoittelen kyllä DSW-tuoleja. Kuola vaan valuu kun eksyin tuonne AmbienteDirectin sivuille.

Hertta
Lilou's Crush

Oi niin kyllä tiedän tuon huokailun tunteen! Meillä säästettiin ja kuolattiin toooooodellaaa pitkään juuri noita dsw-tuoleja, ja ovat kyllä olleet joka ikisen pennin ja kuolatipan väärti. Nytkin täällä pöydän ääressä peffani sellaiselle majoitin :)  Eli jos lohduttaa, niin on kyllä todella kannattava haaveilun kohde, ei ole ihastus laimennut vuosien saatossa laisinkaan! Tsemppiä opintoihin!!

Sanph
Sanph

Jes! Eli pennosia sivuun vain. Suuren suuri kiitos tsempeistä, loppu suoralla jo onneksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsekin noita Eamesin eri tuoleja olen himoinnut, mutta muovi-istuin on törkeän sähköinen. Vähänkin villaisen vaatteen kanssa hiukset aina ihan miten sattuu. Eikö muilla ole näitä ongelmia? Aina pitää käydä kaupassa koeistumassa, ja sitten poistua jälleen pettyneenä ilman tuolia kotiin.

Hertta
Lilou's Crush

Heippa, no johan kuulostaa kummalta ja kurjalta! Minulle ei ole kyllä kertaakaan käynyt sähköiskuhommia, vaikka villapaita on päällä melkein joka päivä. Mahdatkos ehkä olla poikkeuksellisen sähköisen sähäkkä pakkaus :) Eihän sitä kukaan tosiaan sähkötuolissa vapaaetoisesti istu!  Toivottavasti löydät jonkun vielä kivamman mallin!

Moi. Tilasitteko tuon keinutuolin lopulta tuolta? Jos tilasitte, niin menikö pitkään, että tuli ja sujuiko muutenkin hyvin? Mä niin niin haaveilen tuosta keinutuolista ja mietin uskaltaisinko tilata ulkomailta, kun tuolla ei nähtävästi tulis edes postikuluja, vai haenko Vepsäläiseltä, jossa olis sata euroa kalliimpi, mutta varmasti sais mitä tilais.

Hertta
Lilou's Crush

Hei, tilattiin kyllä, ja kaikki meni tosi hyvin -tilasin sen siis samasta kaupasta jossa olen aiemminkin usein asioinut, tosin ilman toimituskuluja ei tuolta einrichtendesigniltä (siis ainakaan tuolloin) saanut :) Olisikohan mennyt reilu viikko, että kiikku saapui kotiin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.