Kiilaa, tolppaa, kimallusta, kirkkaita värejä.

Lilou's Crush

Niistä on kevään kenkämuoti tehty. Jeskamandeera, että on korkeita korkoja tulevana kautena, minä niin toivoisin maltillisia mittoja korkoindeksiin. Huimaako ketään muuta ohut yläilma, vai olenko ainoa pääasiallisesti räpyläkengissä viihtyvä naisolento?

Olisin näillä varmasti noin kaksimetriäkolmekymmentäsenttiä korkea.

Siinä sitä kevään kenkämuotia ainakin Dinskon, Biancon, Unisan ja Firetrapin kengissä, mukana saattaa olla jotakin muutakin merkkiä. Sininen väri kengissä miellyttää vähäsen omaa silmää. Mutta olen tylsä täti, itse etsin kuitenkin kevääksi (edelleen, kuten jo pari vuotta...) simppeleitä ruskeita korkkareita. Josko tänä vuonna tärppäisi.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aaa! Ihania kenkiä!

Hertta
Lilou's Crush

Hih, minusta on hauskaa, kun värikkäitä ja hulppeita kenkiä katsellessa tulee jo hyvä mieli, vaikka loppujen lopuksi aika harvoja omaan jalkaan tulisi tosiaan sujauttaneeksi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivoja kenkiä, mutta minäkin viihdyn kesäisin vain pääasiallisesti Birkensin sandaaleissa. Helteillä mukavuus on tärkeintä!

mj (Ei varmistettu)

Täälläkin päässä ruutua istuu matalemmissa kengissä viihtyvä. Kesäkenkäni ovat lähinnä balleriina- ja sandaaliosastoa. Ja parina viimeisenä vuotena olen myös viihtynyt Tomsseissa (http://www.toms.com) - toiselta nimeltään maailman mukavimmat kengät.

Simppeleitä, ruskeita korkkareita silmällä pitäen, kannattaa katsastaa Zio. Heillä on ollut ainakin menneinä vuosina mukavia ja ajattomia kenkämalleja.

Hertta
Lilou's Crush

Sinä vierailija, Birkenstyttö, olen niin samaa mieltä! Mukavuus ennenkaikkea :)

 

mj, tomsit, oi, tommoset mullekin! Ja kuinkas kuule sattuikaan,m juuri Ziossa olen iskenyt silmäni yhteen ruskeaan pariin :) Eli erihyvä vinkki!

mj (Ei varmistettu)

Kappas! Tosiaankin Ziosta oon tehnyt parhaimmat löydöt niin siistien toimistokenkien kuin talvisaappaidenkin suhteen :)

Vierailija- mn (Ei varmistettu)

Ihanan värikäs postaus! Mutta siis nuo nudet "reikäset" nilkkurit, joissa värikkäät yksityiskohdat!! Olen etsinyt vastaavia joka paikasta, nyt ne löytyi, mutta mites ne saisin :D? Minkä merkkiset kengät on kyseessä?

Olisin NIIN kiitollinen avustasi!

Kiitos tyylikkäästä blogistasi!

P.s. Kyseiset kengät pääsisivät hääkengikseni, siksi niin kovasti innostuin ;)

Hertta
Lilou's Crush

mj, valikoima on tosiaan ärrrrrsyttävän hyvä :)

 

mn, voi vitsi, minä en juuri noita ole tajunnut ottaa ylös! mutta jos ihan hurjasti kiinnostaa, niin tytöt tuolla Polhemilla ihan varmasti auttavat näin ihanassa asiassa tulevaa morsiota! Numero Polhemille on (09) 260 0014 Ja kiitos sanoistasi, minusta on kivaa kun tulit <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos ihana! Tämä auttaa jo paljon :)

Hertta
Lilou's Crush

Ei kestä, voi toivottavasti kaunottaret löytyvät. Ja ONNEA!

East River (Ei varmistettu)

Oi, miten ihanan värikästä!
Nämä ensimmäisessä kuvassa näkyvät nudet, reikäiset kukkasandaalit ovat Cravo&amp;Canela -merkkiset. Lisätietoa löytyy osoitteesta eastriver.fi.

Hertta
Lilou's Crush

Nomutta kiitos, mahtavaa, toivottavasti mn  vielä palasi tänne ja näki tämän!

mn (Ei varmistettu)

Kiitos kaikille avusta! Kyllä minä ne nyt löydän :)

Hertta
Lilou's Crush

Jeeeee :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.