Kikkarapäät, ohoi!

Lilou's Crush

...tuntuu meinaas siltä, että meille, joiden tukalla on oma tahto ja villi elämä, on pelastus koittanut.

Oman pehkoni taltuttaminen vie toisinaan ihan turkasesti aikaa aamuisin. Kokeilin tänään ekaa kertaa ihan huvipäikseni tilaamiani Kerastasen kiharan tukan aineita, ja olen myyty. M-y-y-t-y. Tukan kostutus, vaahtoa kutreille, muutama supsutus suolavesisuihketta, ja tuloksena oli hillityt ja minusta ihan salonkikelpoiset laineet. Ei kommenrvenkkejä.

Kuvassa tukka on hulmunnut työpäivän aikana perässä vailla minkäänlaista kohentelua tai kaitsentaa, mutta suonette sen anteeksi, ajatus toivottavasti tästäkin selviää. Ja muuten, hassua, mutta ihan parhaimmalta se näytti sen jälkeen, kun olin nuohonnut ja nuokkunut soffalla pikku tirsojen jälkeen (talking about bed head ;)

Lämpöistäkin lämpöisemmät suositukseni siis pelastajakaksikolle: Kerastase boucles d'art -vaahto (älä ravista!) ja spray á porter. 

 

PS. Tilasin omani suht edukkaasti gorgeousshopista, jota suosittelen muutenkin kovasti shampoohommissa.

Kommentit

Katah12 (Ei varmistettu)

Voi, kuinka kaunis olet tuossa kuvassa ja ihanat hiukset! Omat hiukseni eivät ole oikeastaan kiharat, korkeintaan taipuisat, mutta aavistustakaan ei ole millä pehkon saisi näyttämään edes jotakuinkin inhimilliseltä. Siksipä pidänkin hiuksia lähes aina kiinni, mikä on kyllä aika tylsää pidemmän päälle. Toivottavasti minäkin vielä löydän ne toimivat tuotteet omille kutreilleni.

Hertta
Lilou's Crush

Voi sinnuu, kiitos :) Ja kuule, noilla tuotteilla voi minusta myös vahvistaa sitä omaa taipuisuutta, jos kosteana tuotetta laitettuna vähän "nostelet" hellävaraisesti kiehkuraehdokkaita ylöspäin (en tosiaan osaa näköjään selittää). Minulla vaihtelee vähän kausittain, ovatko todella todella kiharat, siis aivan napakalla korkkiruuvilla, jos kuivuvat vapaastu, vaiko vain taipuisat, lienee jokin hormonijuttu?

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Noi on just sellaset kikkurat kuin mitä mäkin haluasiin, mutta kun mulla on piikkisuorat hiukset joissa ei oysy minkään näköinen kihara muutamaa tuntia pidempään...nyyh!

Hertta
Lilou's Crush

Oi oii, näin se justiinsa menee! Itse käytin noin 20 vuotta elämästäni vain haikaillen suoran tukan perään! Ollaan me naiset hassuja :)

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Ihanaa, pakko kokeilla kaikki mistä voi olla apua. Itse en jaksa suoristaa tai föönätä hiuksia, joten ne on kiharat ja pörröiset aina ja ikuisesti. Tai niin ainakin luulin...

Hertta
Lilou's Crush

sama täällä! Ihan superharvoin jaksan tehdä mitään millään "vehkeillä"! Nämä oli kyllä nappituote, näin kahden päivän kokemuksella, mutta on muitakin hyviä, esim. kerastaselta myös oranssi hiuksiin jätettävä kiharien hiusten voide!

Silkkitassu

Hmm, pitääkin laittaa korvan taakse tämä merkki. :) Varsinkin kosteuden kanssa tuntuu aina olevan ongelmia, päänahka kuivuu kun hiukset imee kaiken kosteuden. Käytän Tigin kiharatuotteita tällä hetkellä, jos tahdon vielä vähän lisää voluumia kiharoihin pelkällä nopealla puristelulla. Pienenä sitä aina toivoi et kumpa olisi suorat hiukset, vanhempana taas voin sanoa rakastavani hiuksiani, vaikka näistä kyyneliäkin saa aika ajoin.

Hertta
Lilou's Crush

tuo onkin harmillinen juttu tuokin -itselläni puolestaan tyvi rasvoittuu nopeasti, ja latvat ovat kuivat. Ja tosiaan itsekin kaipasin lähes koko ikäni suoraa tukkaa, mutta nyt viimeiset kymmenen vuotta olen ollut enenevissä määrin ihan tyytyväinen :)

Silkkitassu

Miulla ei ole rasvoittumisesta ongelmaa, kerran kaks viikossa pesu niin ei kuivu päänahka liikaa. Pesun jälkeen aina tuntuu et hiukset näyttää karmeilta. Vasta seuraavana tai sitä seuraavana ne on ainakin omasta mielestäni parhaimmillaan. 

Pin (Ei varmistettu)

Oi sinua onnellista! Meikäläistä on siunattu paksulla tukalla, mutta eipä se miltään näytä ilman joka aamuista puolituntista käherrystä, kun on liukas ja suora. Saisin tuommoset kihariaiset tunnin kuumarullakärvistelyllä, ja parin tunnin kuluttua tukka on kuin surffauksen jäljiltä, ihan sama mitä tuotteita käytän ( i hear you Tibs). Huokaus.

Hertta
Lilou's Crush

voi että, suora ja liukas tukka on kaunis taas siksi, että se kiiltää niin ihanasti! tällainen karkea kihara ei juuri kiillä, kuivuu vain ja alkaa haaroittua. Ja miten ihanalta suora tukka tuntuu käteen silitellessä, kampaamoreissun jälkeen on aina vähän pakko paijailla omaa päätä :D Mutta tosiaan, itsellän se suoristus vaatii sitten föönaamisine kaikkineen melkein tunnin, joten ymmärrän täysin tuskastumisen!

Siis mitä, voiko tuo onnistua? Ilman föönausta? Aika lupaavaa :)

Hertta
Lilou's Crush

No joo! Eiksoo hullua! Tosiaan vain aamulla kostutin tukkaa (olin pessyt edellisenä iltana) ja laitoin ensin vaahtoa, ja sitten vielä perään suolasuihketta, ja vähän varovasti rutistelin. Ja siinä se oli! Tänään katsoin, olisiko tukasta enää mihinkään, ja tyveen laitoin kuivashampoota, ja pituuksiin lisää suolasuihketta, ja melkein yhtä hyvä, ja aika valtavan paksun tuntuinen pehko siitä syntyi (johtuen siis runsaasta määrästä noita kemikaaleja, uhhh)...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm, kiharan tukan voi käsittää aika eri tavoilla... Minun silmään siun tukka kuvassa ei ole kiharaa nähnytkään, pikku laineet vain. :) Olisi kiva saada joskus vinkkejä IHAN OIKEASTI kiharan tukan taltuttamiseen; syheröistä, korkkiruuvia, lainetta, kuivaa ja parempaa, n. 15 cm pituudesta kuivuessaan lyhentyvää pehkoa kun löytyy täältä suunnalta. Ja kyllä, tuo kaikki samassa tukassa... :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.