Kirjosiepon alelöydöt

Lilou's Crush

Kirjosieppo teki kertakaikkisen kivat ja edulliset löydöt Gina Tricotin alesta heti sen alkumetreillä. Täällä istuskelen paraikaakin palmuhousuissa, ja odottelen, että aurinko saapuu tuolta synkkien pilvien takaa.

Nuo paisley-kuvioiset farkut ovat nätit. Ihailin niitä jo kahdella ystävälläni (toinen teillekin varmasti tuttu tyylitaituri Piret, kurkkaa housut hänen päällään tästä), ja nyt parilla kympillä nappasin pöksyt itsellenikin. Tuo koristeltu trikoohamonen pääsee huomenna ensi kertaa päälle, ja pakkaan sen takuuvarmasti myös kohta koittavalle epsanjanlomalle mukaan. Kaveriksi se saa, minkäs muun, kuin harmaan löysän teepaidan hameenkauluksesta sisään tungettuna.

Hämmästelen taas kerran näitä mitoitusasioita: hame on kokoa L ja pöksyt kokoa 36. Miten tässä osaa mennä sovitukoppiin ilman kolmea numeroa? Eikai mitenkään, tulevat kai eri tehtaista joten ei mitoitus ole samaa, mutta kun mittataulukko nettikaupan sivuilla on sama joka rievulle, menisi verkko-ostoksilla kyllä aika hakuammunnaksi!

Ihan kaikist kaikkein paras alelöytö on kuitenkin Zaran japanilaishenkeen leikattu pehmoinen jakku. Henkarikuva ei oikein tee oikeutta, koitan muistaa napata kuvan silloin, kun on päälle puettuna.

 

Oletteko tehneet kivoja löytöjä alesta? Ja mikä on se kaikist parhain?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.