Kirppuja

Lilou's Crush

Kävin eilen eka kertaa Vekarakirppiksellä, jota naapurin rouva minulle suositteli, sillä ajatuksenani oli ensi viikolla ottaa Ikea-kasseihin piiloutunutta härkää sarvista ja valmistella lastenvaatekirppiskassit sellaiseen kuntoon, että heti reissusta tultuamme voisin ne käydä viemässä kirpulle. Toisin kävi, sillä Vekarakirppis viettääkin lomaa elokuulle. Oi voi, sinisten kassien ikeessä elellään siis vielä koko pitkä kesä.

Kirppis itsessään oli kiva: näppärän kokoinen, eikä enää hetkeä ennen sulkemisaikaa mitenkään ruuhkainen. Erityisen ilahduttavaa oli, että useat myyjät olivat merkanneet ilahduttavan selkeästi, minkäkokoista tavaraa pöydästä löytyy. Vaatteiden laatu sensijaan, kirppistyyliin, vaihteli aivan laidasta laitaan. Oli uutta, siistikuntoista käytettyä, paljon käytettyä mutta vielä käyttökelpoista ja niin nuhjuisia, tahraisia ja virttyneitä, että kirppiksen sijaan oikea osoite olisi ollut kierrätys. Myös hinnat vaihtelivat suuresti pöydästä riippuen.

Tein pari löytöäkin vauvalle: ohuen neuletakin, syksyksi karvavuoriset nahkaiset tennarit ja Tripp Trappin pehmusteet -meidän omat olin ennättänyt jo laittaa esikoisen jälkeen eteenpäin. Tässäkin näkyi skaala: kengät olivat uudet, neuletakki hyväkuntoinen käytetty ja pehmusteet jo elämää nähneet mutta edelleen ihan käyvät pelit.

Vekaralle siis suuntaan lastini kanssa elokuussa, mutta minnepä vielä iso satsi aikuisten vaatteita ja kodin tarvikkeita? Vantaan Lanttilasta ei edelliseltä reissulta jäänyt kovin ruusuinen kuva, niin paljon tavaraa hävisi ja iso osa tuli tallottuna ja likaisena takaisin. Erityisesti minua kiinnostaisi kivat, hyvät itsepalvelukirppikset Itä-Helsingissä, itäpuolisessa kantakaupungissa ja "Itä-Helsingin suunnalla Vantaalla" jos kirppisvinkkejä olisi jaossa, Espooseen meiltä on harmi kyllä liian pitkä matka, kun pöytää pitää kuitenkin siistiäkin.

Mutta juu, into on nyt kova saada viimeinenkin tavaramäärä kiertoon, en malttaisi odottaa tyhjentyviä hyllyjä, sillä tuolla kasvuvauhdilla niitä kohta taas pitäisi kovasti myös täytellä.

 

 

 

Kommentit

Maritsa (Ei varmistettu)

Hei, Mellukirppis Mellunmäessä on ainakin näin asiakkaana hyvä kirpputori.

Hertta
Lilou's Crush

Hei kiitos vinkistä, tuonne pitää ehdottomasti ajella tutustumaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Osaisikohan joku sanoa mistä löytäisi käytettyjä äitiysvaatteita? :)

Hertta
Lilou's Crush

Tuolla Vekarassa näkyi niitäkin, ja sinne ajattelin omatkin viedä :) muuten olen nähnyt noissa fb-kirppiksissä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mini poppoossa kannelmäessä on ainakin ennen ollut aika reilunkokoinen rekki äitiysvaatteita.

I love mondays

Ootko kokeillut facebookin kirppiksiä myyntimielessä? Mulla on meni Desing Cornerissa ja Filippa K & Cos ryhmässä paremmin kaupaksi kun Kaivarin kanuunassa.. Nykyään laitan kaikki "merkkikamat" noihin ja HM rytkyt (joiden ostoa välttelen) suoraan kierrätykseen. Kaivarin kanuuna on ollut ihan toimiva etenkin miehen vaatteiden myynnissä mutta tosiaan taitaa olla pitkä matka sulle! Lastenvaatekirppikseltä espoosta on huonot kokemukset, ei menny petit bateaut eikä diorit parin euron hintaan vaikka oli tosi hyvässä kunnossa.. Onneksi seuraava käyttäjä on tulossa joten ihan hirveästi lastentavaraa ei ole myyntiin. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Sulla onkin niin kivoja juttuja, että varppina toimii fb! Itse olen laittanut sinne teidän huudeille kierrätysryhmään ja mies on ollut sitten muulina, noihin sun mainitsemiinkin kuulun, mutta miten se nyt onkin niin työlästä yksitellen, ja se kaikki aaveeyyveeoharit ja lisätiedot ja postitukset,.. Ehkä pitää nyt vaan tsempata ja laittaa helmet tuonne :) 

I love mondays

Joo kyllä on välillä ollu hermo kireellä kaiken maailman av, kysely, mitta, missä, postia vai ei kanssa mutta kun sai monta kymppiä enempi ku kirppiksellä ni tuntu kannattavan! Aika pitkänkin matkan päästä on ihmiset tullu hakemaan tavaraa. Ja huomasin et samalla raivolla ku laittaa kaikki ni on jotenkin helpompaa ku kaupata yhtä juttua kerralla, pääsin myyntimoodiin ku kirppiksellä konsanaan!  ne kivoimmat jutut oli aarteita äidin kaapista ;) 

Hertta
Lilou's Crush

just tuo :D mut tuo on totta, välillä tulee semmoisia tempauksia, että pistää paljon kerralla, ja sitten taas lopahtaa into... .Olen kade teidän äidin kaapista;)

Adi (Ei varmistettu)

Ootko miettinyt lastenvaatteille Ipanaisen kirppistä Hakaniemessä. Siellä ei tarvitse itse käydä edes siistimässä pöytää, kun myymälän hoitajat hoitaa kaiken aina hinnoittelusta lähtien. Muistaakseni ei se viikkohintakaan ollut mikään päätähuimaava. Itse en siis ole myynyt, mutta pienokaiselle olen kyllä löytöjä siellä tehnyt sekä kirppis että myymälä puolelta. Ja joka kerta kun olen myymälässä piipahtanut on siellä ollut paaaaljon kävijöitä, joten uskoisin tavaran hyvin liikkuvankin.

Hertta
Lilou's Crush

Juu Ipanainen olisikin ollut toinen vaihtoehto! Vekaralle pääsee niin hyvin autolla meiltä, että se voitti ihan vain helppoudessaan :) pitäisi käydä kyllä kurkkimassa! Tuo all-inclusive on kyllä mahtihomma, sama alkaa Vekarassakin, ja mietin että voisin kokeilla. Onkohan tuonne Ipanaiseen miten pitkät pöytäjonot? 

KatiKK (Ei varmistettu)

Ipanaisen nettisivuilta näkee varauskalenterin

Hertta
Lilou's Crush

kurkkaan, kiitos :)

I May Say (Ei varmistettu)

Mun paikallinen FB-kirppari on erityisen eläväinen kauppapaikka. En jaksa nähdä vaivaa että varastoisin, keräsin, hinnottelussa ja veisin kaiken kirpulle menevät. Helpompi on ottaa kuva ja odottaa että joku noukkii tavarat kotoa.
Olen myös ostanut kirpulta kotiin mm muutaman Nero-lautasen & Egon isoja kuppeja.

Hertta
Lilou's Crush

Täällä meilläpäin on tuo Puotila kierrättä (tms) ja sitten Itä-Helsingin ryhmä, jossa olen kyllä kieltämättä joutunut vähän pettymään, sekä myyntihommissa että kun olen etsinyt jotakin. Lauttasaari ja Punavuori puolestaan tuntuu olevan aarreaittoja!

Takkis (Ei varmistettu)

Mellun kirppis on kyllä hyvä. Nykyään oon tosin niin laiska että pelkästään fb:n kirppiksissä käyn kauppaa, ne toimii yllättävän hyvin suosittelen :) eikä tavaraa häviä. meinasi muuten tulla suru puseroon kun blogilista lopetti ja hävisi kaikki seuraamani blogit. löytyi onneksi kuitekin nopeasti bloglovenista ja näytti myös blogue.fi:ssä olevan.

Hertta
Lilou's Crush

täytyykin tutustua tuohon blogueen, ihan uusi juttu minulle! Ja kiva kuulla sinultakin, että Mellu kannattaa vilkaista. Minäkin vähän "parempia" juttuja olen FB-kirppiksille laittanut, mutta ihan parin euron hommia, joita on se suurin määrä (pienistä puroista isot virrat jne) en sinne millään jaksa naputella. Ovat kyllä toimineet tosi hyvin nuo FB-hommat!

Vierailija (Ei varmistettu)

Entä jos antaisit ne hyväntekeväisyyteen, Hopelle ym? :)

Hertta
Lilou's Crush

hyväntekeväisyyteen onkin mennyt isot kasat jo aiemmin :) Nyt kun hoitovapaa alkoi, ja budjeti kutistui entisestään, koetan tehdä pientä vaihtokauppaa noiden kasvavien ipanien vaatettamiseksi -pieneksi jääneet kiertoon ja suurempaa tilalle.

Hellu1 (Ei varmistettu)

Miten olis blogikirppis? Onko liika vaiva?

Hertta
Lilou's Crush

No ei kyllä yhtään liikaa, ainakaan omien vaatteiden osalta joita ei ole niin paljoa kuin noiden minien :) siinä voisi kyllä olla ajatusta, kun on muutama kiva juttu jotka vähän harmittaisi jos häviäisi peruskirpulla!

Anskurai (Ei varmistettu)

Malmin uimahallia vastapäätä on Velmu-lastenkirppis. Pöytähinta on edullinen ja hintaan kuuluun pöydän siistinäpito. Itse oon ainakin tykänny siellä käydä asiakkaana ja autolla pääsee helposti perille. Myynnissä on lasten vaatteita, leluja, tarvikkeita sekä äitiys- ja imetysvaatteita.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos tästä vinkistä! Malmi ei ole mahoton suunta ollenkaan, en yhtään tunne niitä nurkkia, eli pitääpä perehtyä :)

miani (Ei varmistettu)

Ipanaista en itse suosittele yhtään, se on ihan kiva paikka mutta kauhean harvojen tiedossa, ei mainosta missään yms... tästä seuraa se että myynti on huonoa, ei kukaan osta tavaroita. Aiemmin olen myynyt muutaman kerran tavaroita Vekarakirppiksellä, ja siellä myynti on ollut joka kerralla suunnilleen 300-350 e viikon aikana, Ipanaisella sain juuri ja juuri kirppismaksun katettua. Joten ei ollut mikään kannattava keikka!

Hertta
Lilou's Crush

WOW, ihan huikea myynti, onko sinulla ollut millaista tavaraa myynnissä? Itsellenl Vekara on sijaintinsa vuoksi helpompi autoilla, kun parkin saa melko varmasti purkamisen ajaksi kohtuulliselta etäisyydeltä(toimin näissä kirppuhommissa yksin). Ipanainen on sattunut silmään blogeissa, mutta koska ne jutut ovat olleet ekalta aukioloviikolta, on hehkutukseen ollut suhtauduttava kriittisesti, kun siinähän ei oikein voi nykytilaa tietää, tai kuinka myynti sitten veti. Ja kun ei ole kuuluisa lastenvaatebloggari, eikä merkkivaatteita rivissä ripustettavaksi :). Tosi kivalta se kyllä näyttää, mutta Vekara kieltämättä tuntuisi helpommalta.

eeva j. (Ei varmistettu)

suosittelen vekarakirppistä! oon myynyt siellä pojan pienet vaatteet ja loput sitten laittanut kiertoon. samaa olen mietiskellyt, että minne omat (ja miehen) vaatteet ja kodin tavarat laittaisi myyntiin. mutta sulle ehdottaisin blogikirppistä!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.