Kjaer Weis -hypetyksen arvoinen ripsiväri

Lilou's Crush

Sain ihan hetki sitten Jolielta testattavakseni luonnonkosmetiikkamerkkien kenties hehkutetuimman ripsarin, Kjaer Weisin mascaran. Olen jonkin verran luonnonkosmetiikkameikkejä kokeillut, mutta rehellisesti, niissä en ole vielä löytänyt synteettisten meikkien voittaneita yksilöitä -hyviä kyllä, ja mielelläni jatkan metsästystä, sillä kuten varmasti monia, kemikaalien syytäminen iholle pidemmällä aikavälillä vähän mietityttää.

Mutta takaisin Kjaeriin. Odotukseni olivat luonnonkosmetiikkameikiksi korkealla, mutta koko meikkiuniversumissa odotin jälleen yhtä varisevaa tuotetta, ripsareiden valmistus luonnonkosmetiikan keinoin taitaa olla aika haastava laji. Mutta äläpä, ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien olen tykännyt ripsarista todella paljon! Se levittyy tahnamaisuutensa vuoksi kauniisti: yhdellä kerroksella saa todella kauniit nudemeikkiin sopivat ripset. Kahdella "olen arkimeikannut" -ripset, ja useammalla kerrostuu kunnon räpsyiksi. Tuon kuvan otin nyt iltasella, aamuisella hutiloiden tehdyllä meikkauksella, ihan vain osoittaakseni, että ei ole levinnyt oikeastan yhtään.

Mikä tässä ripsarissa ehkäpä on kaikkein mukavinta, on se, että siihen saa täyttöpakkauksen, kuten merkin jokaiseen muuhunkin tuotteeseen. Tykkään.

On se vain hassua, miten erilaisia ripsiväritkin voivat olla, toinen tällä hetkellä käyttämäni on nimittäin Maybellinen keltahylsyinen The Colossal volym effect-sotkuripsari, joka sekin tekee mitä lupaa, ja on etenkin pikalähdöissä ja megaräpsyissä aivan lyömätön märän värimassansa vuoksi.

Lisäänpä tähän loppuun vielä, että voi hitsi, miten kaunis pakkaus onkaan! Tuosta paketista tulee jotenkin mieleen äidin vanhat meikit, joissa oli aina niin kauniisti viimeistellyt pahvipakkaukset. Metallihylsy itsessään on näppärän kokoinen ja julmetun painava. Luksusta sisältä ja ulkoa. Kaltaistani harakkaa ilostuttaa kyllä tällainen pieni esine kaivaa esiin meikkipussista.

Kommentit

Mäkin oon tykännyt tosta todella paljon just luonnollisuuden ja kerrostettavuuden takia (täyttöpakkaukset myös iso plussa). Ainoa miinus tulee siitä, että mun ripsistä tuo leviää aika helposti melkeinpä päivittäin, koska tuuli saa mun kyynelkanavat vuotamaan ja esim. luennoille pyöräillessä tulee mukaan vielä jälkihiki sotkemaan. Samaa ongelmaa ei ollut synteettisen kosmetiikan vedenpitämättömissä maskaroissa, mutta ajattelin silti jatkaa ton käyttöä. :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Tää on niin paras. 38 ripsareiden ulkopuolelta ehdoton suosikkini, pysyy jopa mun silmissä suttaamatta, mitä moni ei tee. :)

suhmura (Ei varmistettu)

Tämä ripsari on minunkin suosikki. Se levittyy hyvin, erottelee ripset kauniisti ja pidentää sopivasti. Ostin hylsyyn jo toisen kerran täyttöpakkauksen. Se hylsy on muuten aika tiukassa tuossa metallikuoressaan, ainakin mulla on ollut.

Kjaer weiss  on seuraavaksi tulossa kokeiluun. Ehdottomasti!  :)  Oon kuullut että tuo,  Zuii ja rms ovat luonnonkosmetiikan parhaat ripsarit.  Rms on nyt testattu ja sekin oli oikein mainio, mutta ei pysynyt minun ripsissäni ihan koko päivää  

Aisha J
Aisha

Tämä kyllä houkuttaa! Aikeissa on muutenkin suunnata enemmän luonnonkosmetiikan puolelle :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Mullakin toi odottaa kaapissa edellisen, synteettisen loppumista. Toivottavasti lunastaa lupauksensa. Mullakin silmät vuotaa helposti ja silloin en todellakaan toivo että ripsari leviää.. Katsotaan. Jos toi ei miellytä niin sen jälkeen testaan varmasti Zuiita, oon siitä ripsarista kuullut myös paljon kehuja. Ja mulla on paljon muita Zuii-meikkejä (puutereita, meikkivoide, poskipuna, huulipunia..) jotka on ihan loistavia. Ei huomaa eroa synteettiseen kosmetiikkaan, paitsi että nää tuoksuu ihanalle :)

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Tilasin itse Joliesta juuri tuon Zuiin ripsarin, kun sitä on niin kehuttu. Katsotaan miten käy. Vaikk minulla ei todellakaan ole rasvainen iho(päinvastoin), niin eninosa ripsareista varisee.

Mentha Piperita

Kiitos vinkistä. Olenkin miettinyt, löytyykö luonnonkosmetiikan puolelta yhtään oikeasti hyvää ripsiväriä, kaikki tähän asti mennessä kokeilemani ovat varisseet pois päivän aikana. Luottoripsarini on Sensai 38 Volumising.

riikka_hei (Ei varmistettu) http://antakeearmoo.blogspot.fi/

Tämä on ehdottoman paras ripsiväri. Itselläni menossa refill.

Belle Kasvokkain (Ei varmistettu) http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/

Tämä ripsari on ollut minunkin lempparini viime talvesta lähtien, mutta nyt rinnalle on tullut kova kilpailija. Zuiin kehuttu Volume-ripsari ei kolahtanut minuun ihan niin hulluna, vaikka ihan kiva onkin, mutta Zuiin uutuus Maxi Lash on ihan huippu. Se voittaa minun ripsissäni Kjaerin tuuheudessa ja pärjää yhtä hyvin pituudessa ja siisteydessä. Kjaer Weis tosin tuoksuu paremmalta ja siinä on täyttöpakkaus... että toisaalta ja toisaalta. Ihania molemmat, luulen että jatkossakin käytän molempia. Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja luonnonkosmetiikan puolelta, niin suosittelen tutustumaan tuohonkin. :) Kirjoittelin kuvien kera tänne vähän tarkemmin Zuiin ripsareista: http://yhdessakasvokkain.blogspot.com/2015/10/kukkaisripsarien-vertailua...

Itse käytän pääasiassa luonnonkosmetiikkaa. Minulla alunperin syynä oli se, että ympäristöön pusketaan muutenkin koko ajan turhaa ja sinne kuulumatonta kemikaalia. Jostain olisi hyvä vähentää. Nykyään taas olen muuten vain innostunut, on kiva testailla kaikkea uutta, ja luonnonkosmetikka asettaa ihan hyvät rajat. Siltäkin puolelta kuitenkin riittää tutustuttavaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.