Kohta valmista!

Lilou's Crush

Kohta se on valmis! Testattiin tytön kanssa jo jalkapohjatuntumaa terassilautoihin, jotka kohta asetellaan millilleen kohdilleen surautetaan kiinni tukirankaansa.

Ehkä jo illalla lasillinen kuohuvaa tuliterällä terassilla, ja huomenna asemoidaan typykän uima-allas sen viereen, kun aurinkoakin luvattiin.

Kommentit

Valentine

Hei ihan mahtavaa! Mä oon kaavaillut meille mökille terassia saunan eteen mutta tuntuu että on niin monta rautaa siellä tulessa että ei taideta ehtiä siihen kuin vasta (herraties minkä vuoden) keväällä. Kateellisena katselen lautoja pikkuisten ja isompien jalkojen alla. Meilläkin joskus. :) Onnea uudelle terdelle!

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Kaunis sävy niin terassissa kuin varpaissakin:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi!
Sinähän juuri ostit ne Toms-kengät, niin miten ne koot menee, kannattaako tilata oman kokoinen vai hieman pienempi? Niitä näytti saavan Asos.com ::)

Hertta
Lilou's Crush

MiaMatleena, kiitos, lautavalinta onnistui minustakin tosi kivasti :) Ja korallinpinkki kuuluu kesään :)

 

Vierailiija, Tomsien koot ovatkin aika haastavat: minulla on kahdet, tummansiniset jotka vastaavat normaalisti käyttämääni kokoa (39, eli 8,5) ja sitten taas oranssit, joissa koko onkin 9, jota minulla ei jenkkikengänkokona koskaan ole. Mutta luulen, että omaa vastaava tai sitten vähän napakampi on hyvä mielummin kuin isompi, koska tuntuvat olevan venyvää sorttia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.