Kohteessa

Lilou's Crush

 

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aurinkomatkojen kanssa.  Terkkuja Teneriffalta! Ollaan haisteltu Kanarian ilmaa nyt vuorokauden verran. Kuuden tunnin lento meni hienosti. Teneriffan kentällä hypättiin Aurinkomatkojen bussiin oppaan matkaan ja huristeltiin parikymmentä minuuttia tänne Costa Adejen Isabel Family Hoteliin.

Hotelli on todella kiva! Se levittäytyy suurelle alueelle kuin vanha espanjalainen kylä. Osa huoneista on suurissa rakennuksissa perinteisen hotellin tyyliin ja osa on pikkuruisia taloja, bungaloweja, joissa on muutama huoneisto. Me majoituaan sellaisessa. 

Meidän  huoneisto on talon yläkerrassa, kiivetään ulkorappuset ylös ja ollaan täällä ihan rauhassa vain yhden seinänaapurin kera. Meillä kun on vähän toisenlaisiakin kokemuksia naapurimelusta viime kesän Palman reissulta. Muutenkin hotelli on ihanan rauhallinen, vieraat lapsiperheitä ja eläkeläisiä. Ei puhettakaan juomarituristeista. Nukuttiin hiljaisuudessa kuin tukkipino, kymmenen tuntia! Tyttö tykkää erityisesti siitä, että lasiovet saa molemmista huoneista auki, ja voi juosta eessuntaassun. 

Startti hotellilla alkoi vähän heikosti, sillä tilaamaamme all inclusive-varausta ei löytynytkään. Näytti siltä, että väsyneenä ja turkasen nälkäisenä joutuisimme vielä ensi töiksemme ravintolan etsintään.  Suurensuuret kiitokset  AM :n oppaalle, joka teki kaikkensa, lähetti sähköpostia ja soitti respaan, ja sai hotellisedän uskomaan, että varauksermme tosiaan piti paikkansa. Kaikki siis pienen stressin jälkeen kunnossa, ja saatiin möyryävät massut hiljennetyiksi. Seuraavana päivänä sain vielä puhelinsoiton hotellilta, jossa sekaannusta pahoiteltiin kovasti.

Lapsen mielestä tämä annos ansaitsi ehdottomasti oman valokuvan. Tosi on!

Hotellilla toimii vilkkaimpina kausina Aurinkomatkojen muumikerho, tämä meidän reissu sattui vähän hiljaisempaan väliin, mutta eipä muumikerhon puute menoa haitannut, sillä hotelli on todellakin Family hotel: tänään kun sää ei suosi, on silti tytönkanssa touhuttu vaikka mitä.

Taidetta lastenklubilla.

Pallomeri vain hänellä! 

 

Sää eilen illalla oli lämmin ja mukava, tänään tuulee niin, että tukka lähtee ja esineet lentelee! Säätiedotteet vaihtelevat päivittäin, ukkosesmyrskystä oikein kivaan kesäkeliin -me pidetään kovasti peukkuja, että saataisiin aurinkopäiviä! 

Tänään ollaan siis tutustuttu jättimäiseen hotellialueeseen (ts. vietetty aikaa kiipeilytelineillä, leikkikentällä ja lastenklubilla ja nuo kaksi hurjapäätä kävi uimassakin) eli tehty just sitä mitä typykkä toivoo. Kuulemma niin ihanaa, että hän halkeaa. Mikäli lapsi pysyy yhdessä koossa, mikä suotavaa, lähdetään huomenna ekskursiolle lähiympäristöön. 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Ihanaa etelän tunnelmaa! Loistava tuo viimeinen kuva :D Toivottavasti saatte nauttia auringostakin:)!

Hertta
Lilou's Crush

Tunnelmaa on kyllä :) vielä antaa aurinko odottaa, on melkoisen myrskyn nostanut! Toivottavasti huomenna :)

MinEna
Kasvukäyrillä

aaaah, miten ihanan näköistä! <3 Ihanaa lomaa!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) siellä kotosalla on ilmeisesti ihan jouluiset tunnelmat, sekin on ihanaa!

pallomeri <3 ihanaa lomaa!

Hertta
Lilou's Crush

Oispa aikuisillekin :D kiitos kovasti!

Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi (Ei varmistettu) http://kaikkimitahalusin.indiedays.com

Rentouttavaa reissua teille! Jään seuraamaan haukkana kuulumisia; päätettiin juuri tänään että kevättalvella suunnataan Kanarialle myös. On pitkään puntaroitu Dubain ja Kanarian välillä, ja ystäviltä saatujen muovinen Dubai -kommenttien perusteella päädyttiin nyt sitten Kanariaan. Syynään innolla hotellikuvauksia, majoitus on vielä lyömättä lukkoon.

Nauttikaa!

t: Karla

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Täällä on varmasti kevättalvella aivan ihanat oltavat, lapsen kanssa niin helppo olla ja porukka hurjan ystävällistä - ja autolla pääsisi helposti kiertelemään saarta, meillä se ei pienen matkapahoinvoinnin vuoksi tule kyseeseen. Tämä hotelli on todellakin lapsiystävällinen, kuten taisinkin jo alussa mainita. Me tykätään kyllä kovasti Dubaistakin, ja ihan varmana sinne taas jossain välissä suunnataan, onhan se upouusi kaupunki, mutta itse en kokenut muoviseksi, vaan aika hämmästyttäväksi kaikessa prameudessaan. Toivottavasti näistä meidän tyttöjen reissupostauksista täällä Kanarialla löytyy hyviä vinkkejä :) -ja ihanaa lomansuunnittelua, yksi loman kivoimmista jutuista sekin :)

- (Ei varmistettu)

Millainen lämpötila noissa uima-altaissa on, siis tarkeneeko siellä polskutella pidempäänkin?

Hertta
Lilou's Crush

Pikkulasten allas oli oikein lämmin, isompi viileämpi: jos olisi hellekeli, siellä olisi varmasti viihtynyt tosi pitkään, nyt kun on tuulista, ei uiminen oikein onnistu. Toivottavasti pian paistelee, niin voi tutustua altaaseen kunnolla! Lämmitetty se siis on, mutta ei "kylpyvettä" :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.