Kohteessa

Lilou's Crush

Kuten minkä tahansa hyvän loman alla, edellisenä yönä ei nukuttu. Itse olisin tosin vallan mieluusti painanut pään tyynyyn tuolloin puoli kahdelta, kun viimein pääsin sänkyyn. Pienin meistä kuitenkin tuumasi, että se on vielä parempi aika herätä, ja herättää samalla muukin talon väki. Paljon on asiaa puhumaan oppivalla yön pimeinä tunteina, sen voin kertoa. Juttua riittää taukoamatta ainakin puoli kahdesta kello neljään, jolloin viimein sammahdettiin. Vain noustaksemme parin tunnin kuluttua, osa peipposina, ja joku vähän toisennäköisenä lintuna...

Pakkaus hoitui ihan-vähän-sinnepäin aamun tunteina silmät ristissä. Valtavat pakaasit mukana, kaikkea ja vähän päälle, varmuuden vuoksi, kun ajatus ei pysynyt pakkausvauhdissa mukana. Kaikkea, paitsi pienen hammasharja. Perus.

Perille päästyä vastassa odotti päivällinen, paljon muuhun ei olisi puhti riittänytkään, siis minulla. Toista se oli perheen muilla tytöillä. Onneksemme kohteessa on loistava lapsenvahtipalvelu ja turvalliset fasiliteetit, ensiluokkainen ruoka ja rauhallinen miljöö. Kaikenpäälle huoneesta löytyy upouusi peti, untuvapeitto ja anatominen tyyny ja kaiken kruunaa paras lomaseura.

Anoppila. En vaihtas.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.