Kohti uutta kotia!

Lilou's Crush

Tänään se alkoi, remppa! Me ollaan koko perhe ihan kuupat sekaisin jetlagista, mutta tässä jo vähän vilkausta tulevaan kotiin ja lähitienooseen.

Alku on hyvä: remonttimiehet on ihan supersymppikset ja tehokkaat, puolessa päivässä katosi puoli kylppäriä ja erikoisparketti.fi:n lattialähetyskin saapui just kuten sovittiin. 

Huomenna mennään tekemään vielä viimeiset pintamateriaalivalinnat, ja mies aloittaa tuon mintunsävyisen keittiön ja seinän purkupuuhia. Ois aika trendikäs väri jättääkin ;)

Kommentit

Malia (Ei varmistettu)

Mitäh, eiks toi minttu keittiö jääkkään ;)) ei vaan. Näen jo puitteista, että tulee ihan mahtis, kun sun taikasauva on heilahtanut...tai vähän järeämpi leka. Miltä se tuntuu tepastella vihreiden pensaiden katveeseen, avata ovi omalle pihalle jne. OI oi!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ou jee, kodista tulee hieno! Upee toi olohuoneen katto, korkea! :) Haaveilen myös omasta pikku pihasta... <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hö, minusta tuossa keittiön värissä ei sinällään ole mitään vikaa:) Mutta ovien tyyli(=urat) ja kahvat ei ole kovin kivat..

Mintun

Hei Hertta! Hyvältä näyttää uusi koti! Pakko kysäistä, että mitä meinaatte tehdä  kangastapetille? Meillä on muutto samantyyliseen rivitaloasuntoon tulossa syksyllä, ja nyt pähkäillään, että mitä tehtäisiin seinien kanssa... Siellä siis samanlainen tapetti, mutta se on maalattu valkoiseksi. Hieman se tekstuuri kuitenkin näkyy ja tasainen valkoinen seinä miellyttäisi silmää enemmän. Mutta maalilla se tapetti on varmaan kiinnitetty seinään ikiajoiksi... Kiitos jo etukäteen! Ja kiitos ihanasta blogista, en ole tainnut aikaisemmin kommentoida :)

suvi m
suvi m

Tulee varmasti hieno!!!  :) Tsemppiä remonttiin!

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Kiva vinkki tuo erikoisparketti.fi; varsin kohtuuhintaisen oloista tavaraa. Meille tullee tammilaminaattia.

Iloa remonttiin, pian teillä on ihana koti! :-)

Susse (Ei varmistettu)

Voi miten tunnelmallisen kodikkaasti aurinko sävyttää tuota keittiötänne. Ihanan seesteiseltä näyttää talo ja alue; noissa tuon ajan taloissa on jotain kovin symppistä. :D

Kivaa (remppa)kesän jatkoa ja kiitos nyc-kuumeen nostattamisesta jälleen tehohoitoa vaativiin lukemiin! ;D

t.Susse

Luumutar

Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä remonttiin. Itsellämme alkamassa sama homma myös... Pommi nurkkan ja kaikki uusiksi (kunhan päästään ensin muuttamaan)... =)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.