Kokoelma-asu arkistojen uumenista

Lilou's Crush

Vaatekaappikarsintani on sujunut aika mukavasti.  Kivoin puoli on ihan arkinen: on helppo löytää puettavaa, vaikka lähtö olisi kuinka vauhdikas. Samalla olen huomannut muutaman puutteen,erityisesti niitä on kesävaatteissa. Säädyllisen mittainen kesämekko olisi hyvä lisä, ja jotkut Birkenstockeja sievemmät, mukavat sandaalit ja vielä matalat nauhakengäkint, jalkani kun suurenivat kriittisen puoli numeroa odotuksen myötä, ja sain sanoa aika monelle kenkäparille hyvästit.

Tänään yllä vanhoja arkistojen aarteita, joista en luovu, jokainen vaate jo useamman vuoden vanha. No, farkut eivät ole suosikkini, mutta käypäset nekin. Siniseen ohueen takkimekkoon/trenssinhuitulaan palaan joka kevät, ohut kangas ja vajaamittaiset hihat tekevät siitä kivan kesävaatteen, vaikka väri onkin talvisempi.

 

Yllä: Trenssi H&M Trend, farkut Zara, paita Maison Scotch, tennarit Converse, aurinkolasin Ray Ban

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Toimii :))!!

Hertta
Lilou's Crush

Yllättävää kyllä, edelleen :) Tai miksikäs ei toimisi, kun osaset on rakkauvella aikanaan löytyneet :) 

Mia K.
Voi taivas

Ps... piti vielä kommentoida, että olen aina ihaillut habitustasi ja tuota omaa karismaasi kantaa vaatetta kuin vaatetta! Tykkään tuosta " rennolla otteella" fiiliksestä ;))

Ja kun on mukava olo ja myös siltä tuntuvat vaatteet, niin kyllä se heijastuu tänne toisellekin puolelle! 

Ihanaa viikonloppua ♡

Kao Kao

Mäkin haluan säädyllisen mittaisen hameen, jonka voisi pukea kesällä toimistoon. Mihin olette säädylliset hameet karanneet?

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Ihana trenssin huitula! Tuollaista olen etsiskellyt, vaan eipä ole vielä vastaan kävellyt. Muutenkin tuo siu asukokonaisuus on tosi raikas ja toimiva :).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.